Horoskops nedēļai no 6. līdz 12. augustam – tu nepaliksi zaudētājos!

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Šī nedēļa kopumā būs veiksmīga, tomēr uz veiksmi vien paļauties arī nevajadzētu. Dari visu, lai šī nedēļa būtu pēc iespējas produktīvāka un darbīgāka. Lielas iespējas izsisties profesionālajā sfērā.

Vērsis Ielaid sirdī vasaru! Piemērots laiks jaunu hobiju un projektu uzsākšanai. Nebaidies pamēģināt kaut ko līdz šim nebijušu, nepieturoties pie pārbaudītām lietām! Esi draudzīgs, laipns un atvērts – tad saņemsi to pašu pretī!

Dvīņi Šis pavisam noteikti ir piemērots laiks otrās pusītes meklējumiem, tiesa,  attiecības izvērtīsies nopietnākas un ilgākas. Parādīsies vēlme komunicēt un parādīt sevi slavas gaismā – nebaidies, tik uz priekšu!

Vēzis Izcelsies profesionālajā jomā, ja laicīgi tiksi galā ar pienākumiem. Šonedēļ viss būs tavās rokās, tāpēc nepalaid garām tās iespējas, kas tev tiek dotas, un tu nepaliksi zaudētājos!

Lauva Meklēsi mīlestību un dažādus veidus, kā to izpaust. Brīvajiem piemērots laiks jaunu attiecību veidošanai. Jāatzīst, ka to ilgums var būt apšaubāms, ja otrs ātri vien kļūs apnicīgs. Nesteidzies, bet gan apdomājies!

Jaunava Nedēļas vidū labi padosies komunicēšana, tāpēc iesaisties sabiedriskos pasākumos un iepazīsti cilvēkus! Iespējams, ka izdosies realizēt kādu no kārotajām iecerēm, tāpēc nezaudē motivāciju un rīkojies uzreiz!

Svari Privāto dzīvi vari atlikt otrajā plānā, jo darbu kaudze būs pamatīgi liela! Telefons, dators un citas lietas tev traucēs pilnībā atdoties, tāpēc nodali privāto dzīvi no darba, koncentrējoties uz svarīgāko!

Skorpions Nāksies pievērsties karjeras lietām, tāpēc dari darbus rūpīgi un ar augtu atbildības sajūtu! Nepalaidies slinkumā, iespējams, ka daudzu darbu veikšanai trūks laika, kas var sagādāt liekas problēma ar mīļoto, kuram nespēsi veltīt pietiekami daudz laika.

Strēlnieks Solās būt ļoti pozitīva nedēļa – izpalīdzēsi saviem mīļajiem un pats gūsi daudz vērtīgu atziņu no apkārtējiem. Šonedēļ intuīcija tevi nepievils, tāpēc droši vadies pēc tās, paļaujoties uz saviem spēkiem un arīdzan pieredzes!

Mežāzis Iespējama izgāšanās kādai ilgi lolotai iecerei, taču neuztraucies – vēl nekas nebūs zaudēts! Centies apzināties savas kļūdas un no tām mācīties! Nedēļas vidū nāksies kārtīgi pastrādāt, tāpēc plāno savu laiku!

Ūdensvīrs Komunicē ar sava vecuma pārstāvjiem, jo ies smagi saskarsmē ar gados vecākiem cilvēkiem. Nedēļas nogali centies pavadīt ģimenes lokā, kur tavs garastāvoklis krasi uzlabosies. Mīlestībā droši vari spert nākamo soli!

Zivis Nedēļu uzsāksi ar nepatīkamām emocijām, tevi mocīs neliels nemiers, taču centies neiespringt, bet gan uz lietām raudzīties objektīvāk.  Nedēļas vidū meklē kāda līdzcilvēka atbalstu, jo tieši tad būsi ļoti nomākts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru