Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – paplašini savu redzes loku!

Vēzis Šonedēļ tavas domas par kādu konkrētu jautājumu vai pat cilvēku krasi mainīsies. Kāds tev spēs atvērt acis un likt saprast, ka viss tomēr ir citādāk. Paplašini savu redzes loku un neesi tik aizspriedumains!

Lauva Neskati grāmatu pēc vāka – viss var būt pavisam citādāk, nekā sākumā varētu šķist! Tev šonedēļ nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Ja būsi lēnīgs, tad tas par ļaunu nenāks!

Jaunava Būs labāk, ja dažādus sīkumus un ikdienas raizes ignorēsi, nevis tām pievērsīsi pastiprinātu uzmanību,un domāsi par tām! Savas domas novirzi uz daudz produktīvākām un pozitīvākām lietām!

Lasi arī: Karmiskais horoskops oktobrim

Svari Vēlēsies atskatīties pagātnē un lūkoties nākotnē, tomēr pašlaik tev ir jādomā par tagadni! Domas novirzi uz esošo un pastāvošo, nevis uz jau bijušo vai to, kas vēl neeksistē!

Skorpions Ja mīlas dzīve būs sausa un pelēka, tad vismaz tava sociālā dzīve būs daudz aizraujošāka, un tas ir veids, kā tu izbēgsi no savām problēmām, taču uzdod sev jautājumu – vai tas tev patiešām nāks par labu?

Strēlnieks Tevi mocīs šaubas, no kurām tavs uzdevums būs tikt vaļā. Mēģini iesaistīties aktivitātēs, kas tev liek justies drošākam par sevi, nevis iedzen depresijā. Vislabāk būtu, ja tu darītu to, kas tev padodas labāk nekā citiem.

Lasi vēl: Horoskops oktobra mēnesim – kam veiksies, bet kam – jāpiesargās?

Mežāzis Interesanta nedēļa! Liksies, ka katrs tavs lēmums – pat vismazākais, tavas turpmākās darbības un notikumus ietekmē neizsakāmi traki. Iespējams, ka tas arī būs iemesls, kāpēc ar nopietnu lēmumu pieņemšanu izvēlēsies nesteigties.

Ūdensvīrs Tevi sagaida dažādi pārbaudījumi – gan mīlestībā, gan arī citās dzīves sfērās. Visai smaga un nogurdinoša nedēļa, kuru ieteicams pavadīt kompānijā ar pozitīviem cilvēkiem – viņi tevi patiešām spēs iepriecināt un pozitīvi uzlādēt!

Zivis Iepazīsies ar daudziem cilvēkiem, lielākajai daļai no tiem tu patiešām patiksi, tomēr iespējama drāma – kādam skaudīs! Daļai var rasties pavisam aplams priekšstats par tevi – tavs uzdevums būs to mainīt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru