Horoskops oktobra mēnesim. Kam veiksies, bet kam – jāpiesargās?

Uzzini, kas oktobra mēnesī sagaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šī mēneša notikumi, tad izlasi horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 Daudzi pāri tieši oktobrī var uzsākt kopdzīvi vai domāt par ģimenes pieaugumu, taču citi koncentrēsies uz citām dzīves sfērām. Kā ir ar tevi?

AUNS

Dažādiem notikumiem un pavērsieniem pilns un raibs mēnesis. Pārliecinies, ka šo laiku pavadi lietderīgi, turklāt velti pietiekami daudz uzmanības savai ģimenei un mīļajiem.

Iespējams, ka senai draudzībai liktenis uzliks pārbaudījumus, tāpēc šis var būt visai saspringts periods, tomēr mīlas lietās ies labāk. Tie Auni, kas šajā periodā uzsāks jaunas attiecības, riskēs ar kāda cita cilvēka pazaudēšanu, piemēram, drauga.

VĒRSIS

Ja esi attiecībās, tad šis ir piemērots laiks ģimenes pieaugumam, citi gan ar šādu lēmumu nesteigsies – un to pat nevajadzēs darīt! Oktobris Vēršiem būs pozitīvs laiks mīlestībā, tomēr nevajadzētu aizmirst arī par darba pienākumiem un citām lietām.

Dažiem Vēršiem šis ir labs laiks, lai iepazīstinātu savu otro pusīti ar vecākiem, taču tie, kas attiecībās ir daudz ilgāku laiku, nopietni apsvērs domu par precēšanos.  Oktobris šajā zvaigznājā dzimušajiem patiešām nesīs daudz prieka un laimes mīlas lietās.

DVĪŅI

Būs jābūt piesardzīgiem un uzmanīgiem, jo šis daudziem Dvīņiem būs šķiršanās periods, tāpēc, pirms šī nozīmīgā soļa speršanas, jums ir jābūt pilnībā pārliecinātiem par savu lēmumu. Turklāt, tas jādara pēc iespējas saudzīgāk. Neizvēlieties periodu, kurā jums ir īpaši saspīlējumi – tas partneri var izsist no līdzsvara. Ne visi šķirsies, bet daudziem šis būs pārbaudījumu laiks, un tikai stiprākie pāri tam tiks pāri. Sargājiet sevi un savus mīļos, novērtējiet viņu pūles!

Brīvajiem Dvīņiem jaunas attiecības labāk neuzsākt, bet gan vairāk laika pavadīt ar draugiem un ģimeni!

VĒZIS

Ja tavā ceļā parādās šķēršļi, tad ne par kādu cenu neapstājies! Tiesa, uz priekšu jāvirzās, domājot ar galvu, nevis sirdi! Lai vai kā, Oktobrī mīlas jomās centies domāt loģiski, nevis akli ticēt visam, ko saka, vai akli cerēt, ka viss pats no sevis nokārtosies. Ja rodas problēmas, tad visai vērtīgs izrādīsies kāda pieredzējušāka drauga padoms.

Attiecībās centies vairāk komunicēt un jautāt, nevis izdarīt pats savus secinājumus!

LAUVA

Pastāv iespēja, ka mēneša vidū izjutīsi lielāku seksuālo tieksmi, nekā parasti. Ja to neapmierināsi, tad tas kalpos kā slogs, kas liegs iespēju maksimāli koncentrēties citiem darbiem.

Attiecības tevi var padarīt teju traku – gan labā, gan sliktā nozīmē. Esi uzmanīgs, kā tu reaģē uz notiekošo, jo šomēnes tu vari būt pārāk skarbs un kritisks pret savu mīļoto cilvēku, tāpēc centies būt līdzjūtīgāks un uzmanīgāks.

Tomēr jāatceras – tikai tāpēc, ka tavs partneris ir izdarījis kaut ko sliktu, nenozīmē, ka tev tagad ir jādara tieši tas pats!

JAUNAVA

Jaunavas izstaro īpašu enerģiju, kas savaldzinās apkārtējos cilvēkus, un it īpaši pretējā dzimuma pārstāvjus. Ir vērts šo laiku izmantot jauna partnera meklējumiem, bet, ja esi attiecībās, tad pastāv iespēja, ka tava otrā pusīte kļūs mazliet greizsirdīga.

Par finansēm būtu jāaizdomājas tiem, kas plāno ģimenes pieaugumu, jo šajā periodā jums var rasties neparedzēti izdevumi.

Lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru