Horoskops nedēļai no 9. līdz 15. aprīlim – esi precīzs!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šonedēļ uzvedīsies sev neraksturīgi. Ja parasti tu kādā situācijā pateiktu visu, kas uz mēles, tad šoreiz spēsi paklusēt. Būs cilvēki, kuri domās, ka tev kaut kas ir noticis. Pagaidām problēmu risināšanu atliec uz vēlāku.

Vērsis Kārtīgāk izsver finanšu jautājumus. Ja iespējams, tad pērc tikai sev nepieciešamāko. Labākie atbalstītāji un padomdevēji šonedēļ būs draugi un kolēģi.

Dvīņi Izvairies no okšķerīgiem cilvēkiem, kuri bāž savus degunus citu cilvēku darīšanās. Dažādas sarunas tevi iedvesmos aizdomāties par tām lietām, kuras tu iepriekš esi uzskatījis par pašsaprotamām. Pārdomām pozitīvs laiks.

Vēzis Nemeklē vainīgos dažādās situācijas un nekoncentrējies uz negatīvo! Ir cilvēki, kuriem ir apnikušas tavas sūdzības un neapmierinātības izrādīšana. Mēģini savākties un uz visu skatīties no gaišās puses!

Lauva Tevi no pacietības spēs izvest teju katrs sīkums. Iespējams, ka negatīvās emocijas izgāzīsi uz nepareizajiem cilvēkiem. Izvairies no emociju izvirdumiem. Mēģini savākties. Par ļaunu nenāks fiziskas aktivitātes.

Jaunava Jauno problēmu risināšana sagādās īpašas grūtības, iespējams, ka ir vērts kārtīgi apdomāties un atskatīties arī uz pagātni. Nav izslēgts, ka visas atbildes slēpjas tieši tur! Varbūt tev ir vajadzīgs kaut kas pavisam cits. Nevajag domāt, ka tas, ko dari šobrīd, ir tas pareizākais.

Svari Ne par kādu cenu nevēlēsies zaudēt savu kontroli kādā sfērā vai mainīt savu nostāju kādā jautājumā. Apkārtējiem būs grūti ar tevi manipulēt vai pierunāt uz kaut ko spontānu. Neļausi nevienam tevi sev pakļaut.

Skorpions Šonedēļ manāmi uzlabosies tavas komunikācijas prasmes. Daudz veiksmīgāk spēsi komunicēt un saprasties ar apkārtējiem. Svarīgi ir nebaidīties izteikt savu viedokli un patiesās jūtas.

Strēlnieks Ja izkāpsi no savas komforta zonas, tas iepazīsies ar jaunām paziņām, kuru kontakts noderēs turpmākajā nākotnē. Nebaidies uzdrošināties un izteikt savu viedokli, jo tādā veidā tiksi pie citu uzslavām.

Mežāzis Būsi neizlēmīgs – dažas lietas vēlēsies pateikt uzreiz, bez ilgas vilcināšanās, taču par citu pieminēšanu īpaši aizdomāsies. Lai vai kā, mēģini neizdarīt ko tādu, ko tu pēc tam varētu nožēlot. Svarīga būs izvērtēto lēmumu atkārtota pārcilāšana.

Ūdensvīrs Šonedēļ mēģini izbaudīt visu, kas tev ir dots, un beidzot to sāc novērtēt! Daudz vairāk paveiksi, ja visu uztversi mazliet vienaldzīgāk, neiespringstot par nenozīmīgām lietām! Satiecies ar sev tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem!

Zivis Šonedēļ Zivīm ieteicams būt īpaši vērīgām. Ir detaļas, kuru ievērošana tev pilnībā atvērs acis un savienos visus puzles gabaliņus veselā bildē. Mēģini būt punktuāls un precīzs, tad arī viss izdosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru