Horoskops nedēļas nogalei no 31. augusta līdz 2. septembrim

LAUVA

Jums var rasties vēlme pēc piedzīvojumiem, tomēr zvaigznes jums neiesaka nodarboties ar kaut ko aktīvu. Personīgās attiecības kļūs daudz neparedzamākas.

JAUNAVA

Savaldiet savas emocijas un nereaģējiet, ja kāds jūs provocē uz konfliktu. Nedēļas nogalē jums būs visas iespējas atrisināt strīdus jautājumus. Ļoti labvēlīgs laiks attiecībām ar otro pusīti.

SVARI

Jums būs ļoti grūti noskaņot sevi uz produktīvu darbību. Jums būs tieksme pieķerties klāt visam, taču līdz galam nenovedot neko. Šī nogale paies ļoti ātri, tāpēc centieties paspēt visu izdarīt.

SKORPIONS

Jums šī nogale dāvās ļoti daudz pārsteigumu. Galvenais – nepazust tajos un izmantot visus. Piektdien var rasties iespēja iegūt jaunu darbu, taču aiziet no esošā un nodedzināt visus tiltus arī nevajadzētu.

STRĒLNIEKS

Ļoti labvēlīgs laiks profesionālajai darbībai. Tālākiem izbraucieniem zvaigznes iesaka izvēlēties piektdienu, bet radošai darbībai vispiemērotākā būs sestdiena.

MEŽĀZIS

Jums ir ieteicams parūpēties par savu veselību, jo imunitāte kļūs vājāka un jūs būsiet daudz uzņēmīgāki pret dažādiem vīrusiem. Apejiet ar līkumu tos, kas klepo un šķauda.

ŪDENSVĪRS

Jum šajā nogalē vajadzētu atrisināt ar finansēm saistītos jautājumus. Šis pilnīgi noteikti nav piemērotākais laiks tēriņiem un izklaidēm, toties darbā gan jums uzsmaidīs veiksme.

ZIVIS 

Visnotaļ sarežģīta situācija šajā nogalē var izveidoties darbā, kur jums var uzrasties kāds nelabvēlis. Lieciet viņam saprast, ka neļausiet sevi apvainot. Jums nepieciešams kārtīgi atpūsties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru