Horoskops no 23. līdz 29. jūlijam – sirds pukstēs straujāk!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Vairāk laika vēlēsies pavadīt pavadīt vienatnē. Tavā mīlas dzīvē nav nekādu problēmu un tu vēlies izbaudīt tik vien kā savu sabiedrību. Skaidri pasaki, ka neesi iecerējis pamest mīļoto, bet, ka vienkārši vēlies izzināt sevi.

Vērsis Mīlestības un romantikas jomā gaidāmi pavērsieni, tie nebūs slikti. Notiks, kas tāds, kam nespēsi noticēt. Kā izrādās arī ar tevi notiek labas lietas, un tas vēl nav viss, labākais tikai sekos.

Dvīņi Planētu izstarotā enerģija padarīs tevi visai populāru, kādā vakarā tev noteikti jādodas uz randiņu. Negaidi, ka tas būt kaut kas parasts. Šī tev būs lieliska pieredze, jo tu un tavs randiņu biedrs būsiet uz viena viļņa itin visā.

Vēzis Ja meklē kādu, ar kuru dalīties savā dzīvē, tad darot to tieši tāpat, kā iepriekš. Ieteicams saģērbties unikāli, pamēģini jaunu frizūru vai matu griezumu. Ja dodies iepirkties, izmēģini citu iepirkšanās centru. Ļaujies iedvesmai!

Lauva Šī ir brīnišķīgi piemērota nedēļa, lai organizētu tikšanās un pasēdēšanas draugu lokā. Tu vēlēsies satikt cilvēkus, kā arī savu otro pusīti. Ja dodies uz randiņu, tas būs pozitīvs un diskusiju pilns pasākums. Ieklausies, ko saka tavs sirdsāķītis.

Jaunava Planetārais izvietojums liks tev aizmirst pagātni un skatīties cerību pilnajā nākotnē. Ja no bijušās mīlestības esi gatavs šķirties, tad dari to tieši tagad, nav vērts palikt kopā tik vien kā veco labo laiku vārdā.

Lasi arī: Vasaras horoskops. Kas šajā gadalaikā sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus

Svari Lai tuvās attiecībās saglabātu svaigumu un dzīvību, būs krietni jāpiepūlas, jo ir lietas, kuras būtu jāmaina. Lai nonāktu līdz pārmaiņām, sākumā tev pašam jāsaprot, kas ir tās lietas, kuras jāmaina, svarīgi apzināties arī izjustās emocijas.

Skorpions Planētu izvietojums sagādās emocionālas grūtības attiecībās. Tas nebūt nenozīmē, ka visam jābeidzas, tas nozīmē, ka jums abiem jāapsēžas un jāparunā. Ja izrādīsiet patiesu interesi atrisināt problēmas – viss izdosies.

Strēlnieks Ja tev iepaticies kāds cilvēks, kurš šķietami nepadodas tavam šarmam, labāk uz brīdi piebremzē. Ja šis cilvēks nereaģē, būtu labāk pievērst uzmanību kādam citam; savādāk tu pats padarīsi sevi par muļķi.

Mežāzis Planetārais izvietojums liks ieskatīties sevī, lai izprastu attiecību problēmas. Iespējams, ka tev vienkārši jāpavada laiks divvientulībā ar sevi, tā visātrāk sasniegsi vēlamo progresu un mainīsi lietas uz labo pusi. Esi mierīgs.

Ūdensvīrs  Ja patiesi vēlies mainīties, šis ir tam piemērots brīdis. Pāris šādi cilvēki patiesi spēs apgriezt tavu dzīvi ar kājām gaisā, tu ar viņiem vēlēsies pavadīt ilgāku laiku, nekā sākumā domāji.

Zivis Izjutīsi spēcīgu vēlmi nonākt mīļotā cilvēka apskāvienos. Planētu enerģija radīs pozitīvu satraukumu, kā arī liks tev riskēt. Iespējams, ka šis ir piemērota brīdis, lai dotos turp, kur vēl neesat bijuši, bet vienmēr vēlējāties aiziet. Uzdrīksties laiku pavadīt grandiozi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru