Horoskops no 29. oktobra līdz 4. novembrim – problēmas risini prātīgi!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šis ir labs laiks, kad socializēties un apmeklēt dažādus pasākumus. Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem. Šonedēļ nebūtu ieteicams slinkot, bet gan pavadīt savu brīvo laiku pēc iespējas produktīvāk. Viss izdosies!

Vērsis Emociju savaldīšana prasīs dzelzs nervus. Iespējams, ka visa negatīvā turēšana sevī tev nemaz nenāks par labu. Ik pa laikam ir labi izvadīt no organisma visu slikto, lai vairāk vietas būtu gaišajam un pozitīvajam. 🙂

Dvīņi Iespējamas problēmas ar kādu cilvēku. Vai nu tā būs nesaprašanās vai pie vainas būs trešā persona. Lai vai kā, notiekošo mēģini risināt apdomīgi, mēģinot saprast dažādu cilvēku viedokļus.

Vēzis Saskarsies ar dažādiem cilvēkiem, un katram no tiem būs savas vēlmes. Būs grūti visiem izdabāt, tomēr atceries – tu neesi nauda, lai visiem patiktu! Labāk domā pats par savām vēlmēm un vajadzībām.

 

Lai lasītu šīs nedēļas horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru