Horoskops no 29. oktobra līdz 4. novembrim – problēmas risini prātīgi!

Lauva Atskatīsies uz dažādiem pagātnes notikumiem, un ieslīgsi nostaļģijā. Visai interesanta nedēļa, kuru vēlēsies pavadīt vientulībā, sakārtojot domas un tiekot skaidrībā ar sevi. Nedēļas beigās satiecies ar draugiem!

Jaunava Domā par sevi un savu labsajūtu, pārāk neuztraucoties par citiem! Laimīgāks būsi tad, kad kontaktu uzturēsi tikai ar sev tuvākajiem cilvēkiem. Tu meklēsi piedzīvojumus – nevis fiziskā nozīmē kaut kurp dodoties, bet gan metafiziskajā nozīmē, savā iekšējā būtībā.

Svari Vēlēsies realizēt kādu senu ieceri, bet kaut kas tevi nedaudz atturēs. Nāksies sasmelties drosmi, lai viss cerētais izdotos un piepildītos. Nenokar degunu, ja viss neizdodas ar pirmo piegājienu!

Skorpions Parādīsies vairākas izdevības, tomēr tu nespēsi izvēlēties visas, tāpēc nāksies izvērtēt savas prioritātes, un saprast, kuras sniegs lielāko labumu nākotnē. Vari sagaidīt pozitīvas ziņas, kas iepriecinās ne tikai neti, bet arī tavus tuviniekus!

Strēlnieks Saskarsies ar problēmām attiecībām. Ja ar partneri jau kādu laiku strīdaties un nespējat rast kompromisus, tad drīz vien izlemsiet par šo problēmu runāt pavisam nopietni. Šis ir laiks, kad daži Strēlnieki šķirsies, bet dažiem mīlestība būs pārāk stipra, lai viņus šķirtu uz mūžu.

Mežāzis Novērtē to, kas tev ir dots! Nav vērts meklēt kaut ko labāku, ja zini, ka tev pašlaik ir labi. Ļoti daudz prātosi par savu nākotni, un vēlēsies, kaut dažas lietas spētu mainīt no pagātnes. Varbūt, ka ir labi tā, ka ir?

Ūdensvīrs Ja iepriekš nevarēji saņemties atklāt savas jūtas kādam cilvēkam, tad tagad viss izdosies! Planetārais stāvoklis liecina par pozitīvām pārmaiņām, tāpēc šis ir labs laiks, kad izmēģināt kaut ko jaunu, un spert soli uz priekšu, lai sasniegtu sen kāroto! Būtu vērtīgi izmantot šo situāciju lietderīgi, jo tā neilgs mūžīgi.

Zivis Iespējama viedokļu sadursme attiecībās esošajiem. Pastāv varbūtība, ka jūsu viedokļi kādā konkrētā tik ļoti krasi atšķirsies, ka kādu laiku nolemsiet pavadīt atsevišķi, vai vismaz noteiktu laiku attiecības nespēs iegriezties ierastajās sliedēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru