Horoskops šai nedēļas nogalei (29. septembris – 1. oktobris)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

AUNS

Piektdien jums tiks dāvāta enerģija, kas palīdzēs īstenot jūsu plānus. Tādā veidā jūs spēsiet mainīt savu dzīvi uz labāko pusi. Arī sestdiena un svētdiena solās būt visnotaļ veiksmīgas. Var parādīties jaunas iespējas, kas var ierosināt patīkamas pārmaiņas.

VĒRSIS

Piektdien jums radīsies iespēja atbrīvoties no kaut kādiem veciem ieradumiem. Brīvdienās jūs beidzot spēsiet ieelpot ar pilnu krūti. Šajās dienās jums ir visas iespējas sasniegt vēlamo, kā arī tikt galā ar saviem iekšējiem pārdzīvojumiem un papildināt savas enerģijas rezerves, kas pa šo grūto nedēļu būs patukšojušās.

DVĪŅI

Piektdien Venēras pozitīvā ietekme jums palīdzēs iet pretī jauniem sasniegumiem, taču neiztikt arī bez šķēršļiem, ar kuriem jūs visnotaļ ātri tiksiet galā. Svētdien Merkūrs jūsu dzīvei pievienos pārmaiņas, kas spēs paaugstināt jūsu produktivitāti un motivāciju iet tālāk. Svētdiena būs ļoti labvēlīga radošām darbībām.

VĒZIS

Nedēļas beigas solās būt visnotaļ patīkamas. Venēra un Saturns jums dos spēku. Sestdiena un svētdiena ir lieliskas dienas, lai radītu kaut ko jaunu, tomēr pastāv iespējamība, ka kāds par jums sāks baumot, tāpēc saziņā ar mazpazīstamiem cilvēkiem esiet ļoti piesardzīgi.

LAUVA

Piektdien planētu izvietojums var jums patraucēt jūsu mērķu sasniegšanā, sagādājot jums papildus izturības pārbaudes. Brīvdienās jums var tikt liegtas dažas iespējas. Jums būs jāpielāgojas jaunajiem apstākļiem. Tomēr Jupiters un Marss jums palīdzēs cīnīties par to, ko vēlaties, dodot enerģiju īstenot savas vēlmes!

JAUNAVA

Jūs riskējat pavadīt cīņā par nenozīmīgiem rezultātiem. Darbs, visticamāk, jums atņems pilnīgi visus spēkus. Sestdiena un svētdiena solās būt visnotaļ patīkamas dienas, tomēr Neptūna negatīvā ietekme var izjaukt dažus jūsu plānus.

SVARI

Piektdiena solās būt patiešām lieliska diena. Viss, ko uzsāksiet, solās izdoties, tāpēc ķerieties pie lietas! Sestdien jums būs iespēja mobilizēt savus spēkus, bet svētdien varēsiet nogludināt attiecības ar savu otro pusīti.

SKORPIONS

Piektdien var saasināties attiecības ar apkārtējiem un kolēģiem. Mēness ietekmes dēļ brīvdienas solās būt visnotaļ smagas. Lai sasniegtu savus mērķus, jums nāksies likt lietā diezgan lielas pūles, tomēr pastāv iespēja, ka jums uzsmaidīs arī veiksme. Jums tiks piedāvāta iespēja uzlabot savu dzīvi, taču jums jābūt ļoti modriem, lai nepalaistu to garām.

STRĒLNIEKS

Nedēļas beigas paies zem Venēras negatīvās ietekmes. Tas var izsaukt krīzi praktiski jebkurā situācijā. Horoskops šai nedēļas nogalei pilnīgi noteikti nav visnotaļ iepriecinošs. Pastāv iespēja, ka jums šajā periodā būs ļoti grūti realizēt savus plānus un sasniegt nospraustos mērķus.

MEŽĀZIS

Piektdiena jums solās būt šīs nedēļas produktīvākā diena. Sestdiena un svētdiena var sagādāt kaut kādas grūtības. Sestdien gaidāmas pārmaiņas, kas pilnīgi noteikti nepaliks nepamanītas. Pozitīvas vai negatīvas – tas atkarīgs no jums pašiem. Arī svētdien ir iespējamas grūtības, ar kurām jums traucēs tikt galā jūsu satraukums.

ŪDENSVĪRS

Piektdien jums būs visas iespējas izmainīt savu ierasto dzīves gaitu. Sestdiena var izsaukt jūsos kaut kādus iekšējos konfliktus, aizkaitinājumu un stresu. Ar to jums palīdzēs tikt galā vienatne un meditācija. Svētdien jūs varēsiet atbrīvoties no visiem saviem pārdzīvojumiem un uzlabot attiecības ar apkārtējiem.

ZIVIS

Sestdien labāk būtu neko neieplānot, jo Merkūra negatīvā ietekme būs spējīga visu izjaukt. Svētdiena pilnīgi noteikti nav tā labākā diena radošajai darbībai. Esiet piesardzīgi saziņā ar apkārtējiem, jo var pasliktināties attiecības ar tuviniekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru