Horoskops sevis iemīlēšanai. Īpašības, kuras tevī ir neatkārtojamas!

Mīlēt sevi ir ļoti svarīgi. Lūk, kādas īpašības katram zodiaka zīmes pārstāvim būtu jānovērtē un jāiemīl. 

Auns – mīli to, kā tavs prāts pieņem lēmumus pirms vēl visu kārtīgi apdomā. Mīli degsmi, kas ir tev asinīs, un mīli to, kā izskaties.

Vērsis – mīli noskaņojumu, kas valda tavā dvēselē. Mīli savas ķermeņa aprises un mierinošo balsi, kas palīdz citiem tikt galā ar ikdienas raizēm.

Dvīņi – mīli savu smaidu un to, kā tava personība staro neatkarīgi no citu teiktā. Mīli to, kā tu runā.

Vēzis – mīli to, kā tu vienmēr palīdzi citiem un rūpējies par viņiem. Mīli savu empātiju un to, ka ļauj noritēt kādai nelielai, skaistai asarai.

Lauva – mīli savu pašlepnumu, kad esi nomākts. Mīli pārliecību par sevi un tauriņus vēderā, kad ilgojies pēc kāda vei vēlies kaut ko.

Jaunava – mīli to, kā tu visu kārtīgi apdomā un atrisini problēmas. Mīli savu tieksmi pēc jaunām zināšanām.

Svari – mīli to, kā tu izturies saskarsmē ar citiem. Mīli savu neizlēmīgumu, jo dažreiz tas var palīdzēt. Mīli arī iespaidu, kādu tu atstāj uz citiem.

Skorpions – mīli savu enerģiskumu un tieksmi pēc mīlestības un uzmanības. Mīli to, kā sitas tava sirds, kad domā par to, kas tevi dara laimīgu.

Strēlnieks – mīli savas nepilnības, jo tās ir skaistas. Mīli savu humora izjūtu un vēlmi vienmēr izmēģināt kaut ko jaunu.

Mežāzis – mīli to, kā ieplešas tavas acis, kad izdzirdi kaut ko, kas tev interesē. Mīli to, ka cilvēki tevi augstu vērtē, un mīli savu izskatu.

Ūdensvīrs – mīli savu unikalitāti un sajūtu, kas rodas esot kopā ar tuvajiem cilvēkiem. Mīli satraukumu, ko izjūti kaut ko radot.

Zivis – mīli to, kā tavas domas reizēm kaut kur aizklīst. Mīli savu veco dvēseli un savus padomus, jo cilvēkiem tie ir jādzird.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru