Horoskops dāmām: Ar kuru zodiaka zīmju vīriešiem tev ir vislabākā saderība?

Ne velti sievietes tiek dēvētas par daiļo dzimumu.

Katrā zodiaka zvaigznājā ir kaut kas īpašs, kas pievilina pretējo dzimumu. Šeit nu gan būtu jāatceras, ka zodiaks neatstāj izteiktu ietekmi uz izskatu, bet gan galvenās vērtības meklējamas sievietes uzvedībā.

Sieviete – Auns

Grūti iekarojama, lai viņu iegūtu tev ir jāparāda, cik stiprs un lielisks tu esi. Viņa nekoncentrējas uz ārišķībām, bet gan cenšas saskatīt iekšējo skaistumu. Gultā ir neatkārtojami lieliska un ar vēlmi izmēģināt kaut ko jaunu. Uzmanību pievērš ar interesantu vai košas krāsas apģērbu. Ar savu skatienu spēj savaldzināt teju jebkuru. Viņai patīk bezbailīgi vīrieši.

Vislabākā saderība: Lauva, Strēlnieks.

Sieviete – Vērsis

Viņa ir tik šarmanta, jo ir tik maiga. Kaut arī no sākumā tā varētu nešķist, tomēr pret savu mīļoto ir ļoti mīloša un gādīga.  Ļoti jutekliska un kaislīga, mīl labu baudu. Par pielūdzēju trūkumu nudien nevar sūdzēties. Viņai ir laba gaume, to novērtē ne tikai vīrieši, bet pat sievietes.

Vislabākā saderība: Mežāzis, Jaunava, Zivis.

Sieviete – Dvīņi

Viņa ir tik skaista, jo ir tik gudra un talantīga, viegli saprotas ar vīriešiem, jo nedomā kā vairums savas dzimtes pārstāvju. Viņai patīk dažādība un vienveidīgas sarunas viņu visai ātri spēj nogurdināt. Starp citu, lieliski spēj aizrunāt ausis. Diez gan paprāvs vīriešu pulciņš ir pamatīgi aplauzies, mēģinot iekarot viņas sirdi.

Vislabākā saderība: Svari, Ūdensvīrs, Lauva.

Sieviete – Vēzis

Īsta sapņotāja, izmisīgi nemeklēs kuru katru, bet gan satiksies tikai ar kādu, kurš viņai patīk. Šīs sievietes sapņo par princi baltā zirgā, bet drīz vien pamostas realitātē, saprotot, ka viss nemaz nav tik rožaini. Maiga un jutekliska, uzticama un godīga māte, ļoti svarīga un tuva ir ģimene.

Vislabākā saderība: Skorpions, Vēzis.

Sieviete – Lauva

Ja kādu iekārojusi, tad visticamāk, ka viņu arī dabūs. Šīs sievietes zina savu vērtību un apzinās savas spējas. Ļoti mīl komplimentus, bet neuzķeras uz katra vīrieša izliktā āķa. Viņa uz zemiem plauktiem nemaz neskatās. Ja esi šīs sievietes mīļotais, tad vari būt drošs – ar tevi ir grūti iekarojama sieviete un tev noteikti ar to būtu jālepojas.

Vislabākā saderība: Auns, Strēlnieks.  

Sieviete – Jaunava

Valdzinoša, ar savu skatienu spēs apburt jebkuru sevis noskatīto vīrieti. Viņai patīk kopti un inteliģenti vīrieši, kas nespēlē stulbas spēlītes, jo viņai vienkārši kam tādam nav laika. Muskuļiem nav tik liela vērtība, kā iekšējam skaistumam. Pat ja nav apveltītas ar dabīgu skaistumu, tad tāpat spēj sevi pasniegt kā ļoti skaistas un valdzinošas būtnes.

Vislabākā saderība: Vērsis, Mežāzis.

Sieviete – Svari

Viņa ir draudzīga un komunikabla sieviete, kurā ļoti viegli iemīlēties, vairumam viņa iepatīkas pat bez jebkādas piepūles. Svaru sievietes tik tiešām ir ārēji skaistas, daudzi zaudē prātu, mēģinot dabūt viņas sirdi. Visā zodiaka zīmju skaistuma tabulā viņa noteikti ierindojas pie pirmajām zīmēm.

Vislabākā saderība: Lauva, Ūdensvīrs, Dvīņi.

Sieviete – Skorpions

Viņas uzvedība un gaita ir nāvīgi pievilcīga, skatiens – hipnotizējošs! Šīs sievietes skaistums nav tradicionāls, bet gan neparasts un pat eksotisks, ne katrs vīrietis to spēj novērtēt. Viltīga un bezgala nežēlīga, tāpēc salauzto siržu skaits noteikti nav saliekams uz vienas rokas pirkstiem.

Vislabākā saderība: Vēzis, Mežāzis, Zivis.

Sieviete – Strēlnieks

Neatkarīgi no tā, kāds ir viņas ārējais izskatās, viņu tāpat spēs iegūt jebkura vīrieša uzmanību. Dzīvespriecīga un traka. Vīriešu acīs šķiet valdzinoša un neparasta, jo nebaidās no jaunu lietu izmēģināšanas un ir piedzīvojumus mīloša.

Vislabākā saderība: Lauva, Auns,Ūdensvīrs.

Sieviete – Mežāzis

Visi vīrieši uz viņu atskatās, jo viņa ir bezbailīga un visai veiksmīgi dodas pa savām karjeras kāpnēm uz augšu. Nestandarta izskats, kuru novērtēs tikai neparasti vīrieši. Viņas neuztrauc citu domas un runas, jo viņai tādām muļķībām vienkārši nav laika.

Vislabākā saderība: Skorpions, Jaunava, Vērsis.

Sieviete – Ūdensvīrs

Ļoti izvēlīgas, sev klāt pielaiž tikai izredzētos. Tam vīrietim, kas vēlas izjust viņas mīlestību, jāapzinās, ka šī sieviete nav ieliekama rāmī. Viņa mīl brīvību un piedzīvojumus. Iekšēji un ārēji skaistas, kas liek daudziem vīriešiem zaudēt prātu.

Vislabākā saderība: Dvīņi, Svari, Strēlnieks.

Sieviete – Zivis

Grūti notverama sieviete, noslēpumaina un neaizsniedzama. Viņa nav kā atvērta grāmata, daudzi cenšas izprast viņas iekšējo dabu, taču tas izdodas tikai retajam. Kaislīgas, taču to publiski neizpauž. Emocionālas, nepieciešams kāds, kas spētu viņai just līdzi un viņu atbalstīt. 

Vislabākā saderība: Vēzis, Skorpions, Vērsis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru