Horoskops sievietēm: kādi ir plusi un mīnusi, apprecot konkrētas Zodiaka zīmes pārstāvi?!

 

Bright happiness

 

AUNS

Tev ir paveicies, jo ar Aunu nekad nebūs garlaicīgi, viņš ir mīlošs, trakulīgs un aizraujošs cilvēks, turpretī no negatīvajām īpašībām jāpiemin tas, ka Auns ir visai stūrgalvīgs, var būt egoistisks un valdonīgs.

 

VĒRSIS

Kādas ir labās ziņas? Viņš ir uzticams, strādīgs un katru vakaru pārnāks mājās vienā un tajā pašā laikā. Vērša zīmē dzimušie vīrieši ir patstāvīgi un viņiem var uzticēties. Neesi pārsteigta par to, ka viņam patīk dzīves ērtības un luksus preces. Un sliktās īpašības? Viņš arī no Tevis sagaida tādu pašu atdevi un uzticību, attiecībās nav vietas brīvām izpausmēm. Citiem vārdiem sakot, var kļūt garlaicīgi!

 

DVĪŅI

Šis vīrietis nav uz mutes kritis, tas var būt kā labi, tā slikti. Viņš ir lielisks sarunu biedrs, izceļas ar inteliģenci un prāta asumu, un viņš vienmēr runā, tādēļ viņa otrā pusīte var apvainoties par to, ka šis vīrietis nekad viņā neieklausās. Dvīņu zīmē dzimušajam vīrietim patīk daudzveidība, tādēļ viņš var baidīties par atbildības uzņemšanos.

 

VĒZIS

Ikvienai sievietei patīk liels rotaļu lācis un šis puisis pret savu otro pusīti izturas īpaši gādīgi. Viņš ir jauks, mīļš un saprot Tavas jūtas. No otras puses – Vēzim ir augstas prasības un viņš vēlas, lai Tu būtu viņa otra mamma, tāpat jāņem vērā, ka dažbrīd Vēzis var kļūt niķīgs un untumains.

 

Lasi vēl: Visa patiesība par to, kā ir būt kopā ar Strēlnieku

 

LAUVA

Ar Lauvu garlaicīgi nebūs! Viņš ir lielisks izklaidētājs. Lauvai piemīt dzirkstoša un dinamiska personība, un viņš mīl atrasties uzmanības centrā. Ar viņu vienmēr ir jautri, tomēr brīžos, kad viņš neatrodas uzmanības centrā Lauva var būt uzpūtīgs un iedomīgs. Ja dzīvo kopā ar šajā zīmē dzimušu vīrieti, pārliecinies, ka vannasistabā ir divi spoguļi, citādi Tu pie tā netiksi.

 

JAUNAVA

Ja Tev patīk organizētība, it īpaši finanšu jomā, tad Jaunavas zīmē dzimušais vīrietis ir Tev kā radīts. Viņš ir apņēmīgs un stabils, ievēro veselīgu dzīvesveidu un ir gudrs. Dažkārt viņš var būt pārlieku obsesīvs ar organizatoriskām lietām. Šis vīrietis ir ļoti izvēlīgs un viņam var trūkt pašpārliecinātības.

 

SVARI

Viņš ir sociāli aktīvs, blakus Svaru zīmē dzimušam vīrietim ir patīkami atrasties, jo viņš ir romantisks un jauks, ne tikai pret savu otro pusīti, bet pret visiem, ko satiek. No otras puses – Svari ir bēdīgi slaveni ar to, ka spēlējas ar citu jūtām, kā arī viņi ir neizlēmīgi. Esi gatava atkauties no citām sievietēm, lai arī viņš Tevi nekrāps, šis vīrietis spēj savaldzināt ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi.

 

SKORPIONS

Skorpioni ir uzticami, dziļi, kaislīgi, atklāti un apņēmīgi. Viņi ir lieliski gultā – to Tu noteikti jau zini. Kādas ir viņu sliktās īpašības? Skorpioniem ir daudz noslēpumu, kurus viņi pārlieku labi glabā. Viņu teiktie vārdi ir asi kā nazis!

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir vienmēr gatavs mesties piedzīvojumos, viņi pēc dabas ir pasaules staigātāji, tāpat šie vīrieši ir gudri un inteliģenti, bet strīdu laikā šis vīrietis ir nepiekāpīgs un viņam riebjas zaudēt. Strēlnieki var būt beztaktiski visziņi!

 

MEŽĀZIS

Viņš ir apņēmīgs un smagi strādā pie savu plānu īstenošanas, tas viņu padara par lielisku apgādātāju ģimenei. Mežāzis ir uzticams, viņam piemīt spēcīgs gribasspēks un neatkarība.
Kādas ir viņa negatīvās iezīmes? Mežāzis ir stūrgalvīgs, emocionāli atsvešināts un vienmēr vēlas visu kontrolēt.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs sirdī vienmēr ir jauns un gatavs labai laika pavadīšanai (gan guļamistabā, gan ārpus tās), viņš ir inovatīvs un vienmēr cenšas dzīvē atrast ko unikālu. Viņš ir neatkarīgs un var būt dumpiniecisks, viņam patīk mainīt lietas vienkārši jautrības pēc.

 

ZIVIS

Zivju zīmē dzimušie vīrieši ir jauki, romantiski, kaislīgi un lieliski klausītāji. Viņi savai otrajai pusītei ir gatavi atdot kā sirdi, tā dvēseli. Tas ne vienmēr ir labi, jo šīs īpašības nereti tiek izmantotas savtīgos nolūkos. Šis vīrietis vienā acumirklī var būt karsts un tad kļūt vēss – Tu nezini, kādu “zivi” izvilksi šodien.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru