Hromoterapija – krāsu dziedināšana, ar kuru vari ārstēt sevi pats

Krāsas pašas par sevi gluži vienkārši ir dažāda garuma elektromagnētiskie viļņi, kurus uztver mūsu acis. Krāsas, ko redzam, ir atstarotās gaismas dažādais spektrs. To analizēšana būtu sarežģīta no fizikas viedokļa, taču arī to analizēšana no emocionālas uztveres viedokļa ir pietiekami kompleksa.

Krāsas var mainīt to, kā uztveram dažādus objektus, situācijas, emocijas. Tā tīri materiāli var likt dažiem objektiem izskatīties mazākiem, bet citiem – lielākiem. Vai arī tuvākiem un tālākiem. Krāsām ir arī gluži simboliska nozīme mūsu zemapziņā, atkarībā no bērnībā piedzīvotā un kultūras, kurā augam. Izvairīšanās no dažām krāsām, vai citu krāsu izvēlēšanās var liecināt par dažādām mūsu personības skaldnēm. Savukārt no metafizikas viedokļa, krāsas iespaido enerģijas apjomu un plūdumu mūsu ķermeņos.

Visu šo iemeslu dēļ hromoterapija (chromotherapy) ir ļoti noderīga un plaša dziedināšanas forma. Tā pievērš uzmanību gan prātam, gan ķermenim. Tā izpaužas nevis, lai ārstētu izpausmes, bet gan lai apkarotu problēmas saknes.

Garīgie dziednieki bieži vien papildina savu dziedināšanas darbu ar krāsu terapiju. Kad tie pārklāj savas pār pacientu, viņi garīgi virza konkrētas krāsas starus uz viņa (pacienta) auru un ķermeni.

Ja tu vēlies izmantot hromoterapiju uz sevi, nebīsties, jo tās praktizēšana nemaz nav tik sarežģīta. Tu vari sākt ar tādiem reāliem piemēriem kā konkrētas krāsas izvēlēšanās apģērbam vai arī vizualizēšana. Ja tu spēj iztēloties nepieciešamo krāsu, tu vari piekļūt tās enerģijai un dziedējošajam spēkam jebkurā laikā. Atslābinies, atbrīvo plecus, koncentrē savu elpošanu. Vizualizē sevi vietā, kur jūties droši un brīvi. Kad jūties brīvi un droši, iztēlojies krāsu un absorbē tās enerģiju ieelpojot, bet izelpojot atbrīvojies no stresa, sāpēm un bažām. Atkārto šo vingrinājumu un uzzini vairāk par krāsu terapiju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru