Iemācies attīrīt mājokli no negatīvās enerģijas!

 Atvēli vietu konkrētiem mērķiem

Mēģini iedalīt vietas pēc tā, ko tur dari un kāds ir to mērķis. Piemēram, guļamistaba ir paredzēta tikai gulēšanai un atpūtai, tāpēc aizvāc televizoru, galdus vai visus citus ar gulēšanu nesaistītus priekšmetus. Tādā veidā katrā vietā varēsi koncentrēt noteiktu enerģiju.

Dedzini ārstniecības augus 

Iegādājies pāris buntītes salvijas vai vīraku. Salvija palīdz atvairīt negatīvo enerģiju un garus, un rada pozitīvu enerģiju. Dažāda veida vīraki, savukārt, pārveido negatīvo enerģiju uz pozitīvāku.

Vispirms atver logus un durvis un katrai telpai un gaitenim iznes cauri degošos augus. Pēc kāda laika, kad tev šķiet, ka pietiek, aizver tos. Nākamajā dienā atkārto to pašu, tikai ar aizvērtiem logiem un durvīm.

Uzturi tīrību

Nav jābūt tā, ka viss spīd un laistās, taču nevajadzētu pieļaut, ka apkārt ir netīrs un nekārtīgs, it sevišķi ilgstošā laika periodā. Nekad neatstāj netīros traukus vai ēdiena atlikumus ārpus izlietnes, jo nekārtība un organiskie atkritumi “apēd” pozitīvo enerģiju un rada haosa sajūtu.

Iegādājies telpaugus un izvieto tos it visur

Augi uzņem gaisā esošos toksīnus un izdala skābekli, un tiem vajadzīga tikai saules gaisma un ūdens, lai radītu veselīgu un pozitīvu enerģiju. Ja neesi no tiem, kas prot rūpēties par augiem, iegādājies tādus augus, kas ir izturīgi un kurus nevajag pieskatīt. Vienmēr izmet sapuvušās lapas un zarus, bet, ja augs iet bojā, nekavējoties atbrīvojies no tā, jo miris augs absorbē pozitīvo enerģiju un ap sevi koncentrē negatīvismu.

Pārkārto un vēlreiz pārkārto

Vismaz reizi mēnesī pārbīdi mēbeles, jo tas palīdzēs atbrīvoties no visa liekā. Lietas, ko vairs neizmanto, vari ziedot labdarībai vai vienkārši izmest. Nevajadzīgie priekšmeti absorbē produktīvo un pozitīvo enerģiju. Kad pārvieto mantas un pārbīdi mēbeles, paeksperimentē ar izvietojumu un pārbaudi, kā mainās enerģija un kādā izkārtojumā tā ir pozitīvāka un produktīvāka.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru