Iemīlēšanās 2018. gadā: Kas citiem šajā laikā liks tevī iemīlēties?

LAUVA

Šogad jo īpaši būsi nevaldāms un uzskatos nelokāms, kādam šīs īpašības ļoti ies pie sirds, jo ne visiem patīk cilvēki, kas ir miermīlīgi. Kaislīgā Lauva šogad iekaros daudzas sirdis, un daudzas no tām lauzīs.

JAUNAVA

Ļoti iespējams, ka kāds iemīlēsies tavā apņēmībā un neatlaidībā. Sākumā it kā apbrīnojot un iedvesmojoties, šis cilvēks sevī atradīs ne tikai motivāciju, bet atklās jūtas pret tevi.

SVARI

Tevī iemīlēsies kāds, kurš tev šajā gadā ļoti daudz izpalīdzēs. Ar  šādu žestu apmaiņu jūs ātri vien iemīlēsieties viens otrā.

SKORPIONS

Kāds iemīlēsies tavos uzskatos un dzīves redzējumā, nepaies ne ilgs laiks, kamēr viņš būs iemīlējis arī tevi pašu.

Lasi vēl: Ķīniešu horoskops 2018. gadam – lūk, kas jūs sagaida!

STRĒLNIEKS

Tava dzīve ir viens liels piedzīvojums, un 2018. gads pavisam noteikti būs daļa no tā. Lielas izredzes, ka tevī iemīlēsies kāds, kuru vairākkārt esi saticis dažādos pasākumos. Tava jautrā daba šogad piesaistīs ne vienu vien cilvēu.

MEŽĀZIS

Citiem liksi sevī iemīlēties savas praktiskās, neatlaidīgās un mūžam dinamiskās dabas dēļ. Kaut arī tu nemēdz lidināties pa mākoņiem, kāds, kurš ir pretējs tev, var pamatīgi tevī ieķerties.

ŪDENSVĪRS

Kāds iemīlēsies tavā smaidā, smieklos, skatienā… visā! Tas notiks tik nemanāmi, ka tu to pat nespēsi apjaust, tomēr galvenais uzdevums būs tam noticēt.

ZIVIS

Kāds iemīlēsies tajā, kā tu no jebkuras situācijas spēj tikt sveikā cauri, un vēl paglābt kādu citu. Iespējams, ka liktenis ar tevi izspēlēs dažādus jokus, un kāds, kuram būs līdzīga situācija, tevī iemīlēsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru