Ienaidnieku horoskops – noskaidro, kura zodiaka zīme ir tavs lielākais ienaidnieks!

Vai jūs esat kādreiz iedomājušies, kura no zodiaka zīmēm ir jūsu lielākais ienaidnieks? Astrologi ir izcēluši likumsakarības, pēc kurām uzreiz ir saprotams – no kuras zodiaka zīmes mums katram jāturas pa gabalu, lai neiegūtu sev nevajadzīgus ienaidniekus.

Auns – Šīs zīmes pārstāvji vienkārši ciest nevar kaitinošus cilvēkus. Auni pēc savas horoskopa zīmes ir pilni enerģijas un dzīvesprieka. Šīs zīmes pārstāvji nespēj sadzīvot ar pasīviem, vienaldzīgiem un slinkiem cilvēkiem.
Tieši šī iemesla dēļ Auni bieži strīdas ar Dvīņiem. Iemesls tam ir Dvīņu iedzimtais pesimisms un depresija par dzīvi.

Vērsis – Vērši ir ļoti nopietni, bezkompromisu un ļoti atbildīgi cilvēki, kas nespēj ciest sev līdzīgus cilvēkus. Vēršiem citos cilvēkos patīk atsaucība, labsirdība un spēja otru atbalstīt.
Šīs zīmes pārstāvji nespēj paciest Mežāžus. Tas viss ir tādēļ, ka viņiem pirmajā vietā ir nauda, bet alkatība un skopums aizmiglo viņiem acis, liekot rīkoties tikai savas labklājības vadītiem.

Dvīņi – Dvīņi ir ļoti dzīvespriecīgi un nemierīgi cilvēki, kas tieši šo īpašību dēļ bieži vien mēdz ieslīgt depresijas stāvoklī. Šīs zīmes pārstāvji cenšas izvairīties no emocionāli blāviem cilvēkiem. Tipiskiem Dvīņiem ļoti grūti ir sadzīvot kopā ar garlaicīgajām un reizē pat drūmajām Zivīm.

Vēzis – Vēži ir pārlieku mierīgi un reizēm pat atdalīti cilvēki. Viņiem patīk mierīga laika pavadīšana un monotons dzīves ritms. Viņi nekad nekur nesteidzas. Viņiem vislielākais ienaidnieks ir Skorpions. Nemierīgi, dzīvīguma un drāmas pilni. Vēžiem nepatīk pārlieku aktīvu personību izdarības.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru