Iepriekšējās dzīves horoskops gaisa stihijas pārstāvjiem – DVĪŅI, SVARI, ŪDENSVĪRS

 

Dvīņi

Problēmas iepriekšējā dzīvē bija saistītas ar jūsu švakajām komunikācijas prasmēm ar citiem cilvēkiem. Šajā dzīvē jūs sapratīsiet, cik svarīgi ir pateikt to, ko jūs patiesi domājat. Izlabojiet savas nokavētās iespējas, lai sasniegtu emocionālu sapratni un harmoniju. Jums tagad vajadzētu pārvarēt savu vēlmi virzīties projām no cilvēkiem, lai nozustu savā divvientulībā. Tagad ir pienācis laiks izveidot pienācīgu emocionālo atbildi pienācīgai komunikācijai ar citiem.

Svari

Iepriekšējās dzīvēs jums radās problēmas komunikācijā ar citiem, tas pats attiecās arī uz pretējo dzimumu. Pat mūsdienās jūsos var atdzimt bailes no cilvēkiem, kas slēpjas dziļi sirdī līdz ar bailēm uzticēties citiem un bailēm strādāt komandā. Lai labotu šo kļūdu, šajā dzīvē jums būs ļoti daudz draugu un jūs burtiski ieskaus pretējā dzimuma pārstāvji – šādi jūs iemācīsieties dzīvot harmonijā ar citiem.

Ūdensvīrs

Jūsu iepriekšējās dzīvēs bija ļoti daudz skaudības un apmātības emocionālajā līmenī. Mūsdienās jūsu galvenais uzdevums ir rast atšķirību starp skaudību, apsēstību un vēlmi mīlestībā gūt virsroku. Jums ir jāspēj dot brīvība ne tikai sev, bet arī citiem. Jūsu uzdevumos ietilpst attiecību veidošana ar visiem, kā arī tādu rakstura īpašību attīstība kā cilvēcīgums, dāsnums un tolerance.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru