Indiešu horoskops un 27 nakšatras; Ko tās vēsta par raksturu

Katrs no mums noteikti ir iepazinies ar savas zodiaka zīmes raksturojumu – gan pēc rietumu, gan austrumu horoskopa, taču saskaņā ar indiešu postulātu, gads ir sadalīts 27 “nakšatrās” – mēness zvaigznājos. Kurai “nakšatrai” atbilsti Tu?

Lai noteiktu, kādā “nakšatrā” cilvēks ir dzimis, ir jāzina diena un mēnesis, kurā viņš nācis pasaulē, tā kā tas ir vēl viens horoskops, no kura Tu noteikti par sevi uzzināsi daudz ko jaunu vai apstiprināsi jau esošās domas par sevi – savu raksturu.

 

“AŠVINI” (13. – 26. aprīlis)

Jūs esat atvērti pasaulei, sajūtu pilni un sabiedriski, meklējat panākumus un atzinību. Tieksme pēc visa jaunā ir Jūsu rīcības galvenā motivācija, Jūs mīlat kustību, domu apmaiņu un darbību, skaidru mērķu trūkums padara Jūs neaizsargātus. Mīlestībā Jūs nepieradināt. Partnerim nāksies cienīt Jūsu brīvību, arī viņam pašam būtu jābūt aktīvam un avantūriskam, respektīvi, nevainojamam, pretējā gadījumā – Jūs viņam nemaz nemēģināsiet tuvināties. Kaisles frontē Jūs vienmēr esat gatavi spert pirmo soli un bieži vien nonākat savu nevaldāmo vēlmju varā.

“BHARNI” (27. aprīlis – 10. maijs)

Jūs esat ambiciozi individuālisti, kas ir gatavi uzņemties visgrūtāko darbu, taču tajā pat laikā Jūs mīlat greznību, zināt daudz ko par ēdienu, ķermeņa priekiem, modi, aromātiem un skaistumu. Indiešu zodiakā šī zīme ir sieviešu enerģijas avots un simbolizē kaisli un jutekliskumu. Mīlestībā Jūs gribat būt “īpašnieks” un kontrolēt situāciju. Jums ir vajadzīgas ilgstošas saistības, pastāvīgs partneris, kurš dod drošības sajūtu un intensīvu baudu, kultivējot varenu radīšanas enerģiju. Kontaktējoties ar pretējo dzimumu, sāncensība ir tā, kas mudina Jūs uz kaut kādu rīcību. Jūs esat gatavi uz daudz ko, lai iegūtu partnera uzmanību, taču pēc uzvaras pastāv iespēja, ka zaudēsiet interesi pret iegūto trofeju.

“KRITTIKA” (11. – 24. maijs)

Jūs nemitīgi atrodaties starp drošsirdību un gļēvulību, radīšanu un postīšanu, mieru un karstgalvību, puritānismu un atklātu emociju izpausmi, taču Jūs protat sevi pārvaldīt un tikt galā ar dažādām sarežģītām situācijām. Mīlestībā Jūs biedē atbildība. Lai gan Jūs esat neslikts vadītājs, privātajā dzīvē Jūs bieži vien esat ļoti noslēpumains, piesardzīgs un lēns. Ja pie horizonta parādās kāds sāncensis, Jūs atkāpjaties. Gultā Jūs esat dedzīgs un jūtīgs, bet diezgan paredzams. Reizēm Jūs intīmajā dzīvē esat pasīvs. Jums patīk sajust to, ka kāds Jums izrāda uzmanību un “skrien” pakaļ, bet tā arī Jūs nekad nepanāk.

Lasi arī: Horoskops, kurā apvienotas senas zināšanas- Jūs būsiet pārsteigti par tā patiesumu!

“ROHINI” (25. maijs – 7. jūnijs)

Jūs esat jūtīgi, viegli aizvainojami un mainīgi, bet savu jūtīgo sirdi mēdzat slēpt zem vienaldzības maskas. Tā kā Jūs esat radošas personības un smalki skaistuma cienītāji, Jums ir ļoti grūti dzīvot “spiedīgos apstākļos”. Lai Jūs neuzveiktu garlaicība, Jums ir vajadzīga greznība un intelektuāla saskarsme. Mīlestībā Jums ir vajadzīgs uzticīgs pavadonis uz visu dzīvi, taču Jūs paši mēdzat būt diezgan greizsirdīgi un reizēm varat apjukt savās jūtās, tajā pat laikā Jūs mīlestības vārdā varat nest lielus upurus. Jūs nespējat dzīvot bez biežiem randiņiem un romantiskās idilles. Jūs pievēršat pretējā dzimuma uzmanību, paši izvēlaties savu vēlmju objektu un viegli iedegaties kaislē, tāpēc bieži vien nonākat sarežģītās situācijās un varat kļūt pat par vienu no mīlas trijstūra dalībniekiem.

“MRIGASIRI” (8. – 20. jūnijs)

Jūs esat drosmīgi, aktīvi, mīlat piedzīvojumus un esat dzimuši tāpēc, lai vadītu, jo Jums ļoti patīk sajust varu savās rokās un demonstrēt savu autoritāti. Jums patīk strīdēties, visu laiku kaut kādā veidā it kā aizsargājoties. Jūs esat ļoti jūtīgi pret kritiku un Jums ir visnotaļ agresīvi noskaņots prāts, lai gan tas tajā pat laikā ir arī ļoti izsmalcināts. Mīlestībā Jums vajadzīgs partneris uz visu dzīvi, bet vēl vairāk – Jums vajadzīgas attiecības, kas Jūs apmierinātu intelektuāli. Nepietiek ar to, ka Jūsu partneris Jums nav vienaldzīgs, viņam ir jābūt tādam, kas izsauc Jūsos sajūsmu, tomēr reizēm Jūs atsakāties no savām jūtām, lai attiecības Jūs nepārņemtu pilnībā. Mīlas sfērā Jūs nekad nesperat pirmo soli, taču, pateicoties savam jūtīgumam, Jūs esat spējīgs nohipnotizēt jebkuru, bet Jūsu kaisli spēj atdzīvināt tikai tas, kuru Jūs patiesi vēlaties.

“ARIDRA” (21.jūnijs – 4. jūlijs)

Jums ir apķērīgs un analītisks prāts. Jūs esat ideālists – gribat sasniegt neiespējamo, piepildīt visus savus sapņus un realizēt mērķus. Jūs cilvēkos izsaucat simpātijas pret sevi, tāpēc Jums vienmēr apkārt ir daudz draugu. Jūs protat plānot savu dzīvi, jo esat apguvis to, kā tajā manevrēt, un Jūs ļoti piesaista vara, kas jūs burtiski apbur. Mīlestībā Jūs esat lojāli un maigi, Jūsu vēlmes pāraug kaislē, bet kaislē ir problēmas, jo Jūs daudz atdodat, reizēm pārāk daudz. Ilūzijas, upuri, mirāžas un vilšanās var kļūt par Jūsu mīlas ceļa šķēršļiem, kuri var izpostīt laimīgas attiecības. Jums pastāvīgi ir nepieciešamas rūpes un uzmanība, tāpēc Jums ir nepieciešams maigs un rūpīgs partneris, lai gan uzticība noteikti nav viens no Jūsu plusiem, turklāt Jūs esat tik ļoti prasīgi, ka vēlamais reti sakrīt ar rīcību. Ja cilvēks Jūs piesaista fiziski, tad Jūs uzreiz demonstrējat savas jūtas, jo kaisle priekš Jums noteikti nav tabu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru