Interesantas lietas par zodiaka zīmēm, kuras tu vēl nebūsi dzirdējis

Ja arī tu neesi dzirdējis šādus faktus, tad dalies ar šo rakstu!

AUNS

Aunu pozitīvā īpašība ir tā, ka viņi nekad neko netēlo. Ja tu Aunam nepatīc, tu to zināsi. Tieši tādēļ, ja Auns ar tevi ir kopā, vari būt pārliecināts, ka viņam tu nozīmē daudz – tēlotas jūtas nav viņa lauciņš. Aunam ļoti grūti ir nomierināties un atslābināties – viņš vienmēr darbojas ar pilnu jaudu.

VĒRSIS

Kad viņam ir vajadzīga palīdzība, viņam to nepatīk atzīt, jo šķiet, ka tad viņš izskatīsies vājš. Kad Vērša dzīve ir kļuvusi haotiska, laba terapijas metode būs mūzika. Tā vienmēr palīdz atslābināties un sakārtot domas. Kad Vērsis atrodas nepazīstamu cilvēku sabiedrībā, viņš ir kluss, bet kopā ar draugiem – pirmais skaļuma rosinātājs.

DVĪŅI

Kad Dvīņi kādam stāsta par to, kā viņi jūtas, tas ir jāuztver nopietni, jo viņi parasti neprot un nevēlas izteikties par saviem iekšējiem pārdzīvojumiem. Skaļa atklāsme no viņiem prasa diezgan daudz – un kad šis brīdis pienāk, tad tiešām tas ir pat ļoti nopietni – bez nekādiem jokiem.

VĒZIS

Viņš parasti neko nedzird ar pirmo reizi – viņam vajag vairākus atkārtojumus, lai beidzot saklausītu. Vēzis ir ļoti lepns cilvēks – viņš neļaus sev kāpt uz galvas, necietīs cilvēkus, kuri cenšas būt pārāki par citiem – viņš ir taisnības mīlis. Vēzis, lai arī kluss, īstajā sabiedrībā un vietā ir īsts nemiera gariņš, bet to laimējas ieraudzīt tikai tuvākajiem cilvēkiem.

LAUVA

Ar Lauvu ļoti labi var izrunāties, jo viņai pašai vienmēr iekšā ir sakrājies daudz – un tas viss gaida brīdi, kad varēs tikt “izlikts” uz āru. Lauva daudziem šķiet ļoti pievilcīga, jo viņa par sevi ir pārliecināta un skaidri zina, ko sagaida no dzīves. Viņa zina, kā izklaidēties, tādēļ vienmēr atrodas labākajās kompānijās.

JAUNAVA

Viņa ir diezgan piezemēta, cenšas skatīties uz visu no reālistiska skatpunkta – nepatīk pārāk daudz sapņot un cerēt uz kaut ko, kas varētu nekad nenotikt. Jaunava pārāk daudz domā par visu – tas viņai liek izdomāt lietas, kas nemaz nav patiesas, tomēr viņa nespēj tam nenoticēt, jo pārāk uzticas savam viedoklim un prātam.

SVARI

Viņi uzskata, ka viņu dzīves uzdevums ir visus padarīt laimīgus, tajā pašā laikā aizmirstot, ka laimīgu būtu jāpadara arī sevi. Svariem dzīves laikā ir daudz attiecību, tomēr tās reti kad līdz galam ir patiesas, jo vēlme visus darīt laimīgus liek spert sānsoļus un kļūt neuzticamam. Svariem būtu jātiek galā pašiem ar sevi, pirms uzsākt nopietnas attiecības.

SKORPIONS

Viņš ir ļoti piesardzīgs, tādēļ sākumā jaunu cilvēku klātbūtnē būs kluss un neizdibināms, tomēr, kad sapratīs, ka var atvērties, kļūs par pilnīgi citu cilvēku. Skorpions ļoti analizē cilvēkus. Īpaši, kad apkārt ir lielas kompānijas, viņš klusībā sēž malā, analizējot ikvienu un galvā veicot svarīgas piezīmes.

STRĒLNIEKS

Viņam ļoti labi padodas komunikācija, tomēr viņš ar 95% cilvēku nevēlas komunicēt – sarunu biedrus izvēlas uzmanīgi, kārtīgi apdomājoties, vai viņi šo saskarsmi ir pelnījuši. Tas, kā Strēlnieks attiecas pret tevi, ir atspulgs tam, kā tu izturies pret viņu – katrs ir pelnījis to, ko viņš dod.

MEŽĀZIS

Viņam piemīt sarkastiska humora izjūta, ko cilvēki vai nu mīl, vai ienīst. Tomēr viņam ir vienalga – viņš netaisās to mainīt kāda dēļ, kurš nespēj to pieņemt. Mežāzis nav cilvēks, kurš skries pakaļ citiem. Ja kāds gribēs būt viņa dzīvē, tad to parādīs, un Mežāzis izvēlēsies “jā” vai “nē” – nekas nav piespiedu kārtā. Paliec vai ej – tas paliek tavā ziņā.

ŪDENSVĪRS

Viņš necieš neko, kas notiek lēni – necieš braukt lēni, iet lēni. Viņam iekšā ir maziņš dzinējs, kas visu laiku mudina steigties, izbaudīt, piedzīvot – blakus viņam vajag tādu pašu cilvēku, citādāk saistības neizdosies, jo otrs vienkārši nespēs tikt līdzi un līdz ar to nogarlaikos Ūdensvīru.

ZIVIS

Zivis ir sapņotājas, kuras vēlētos, kaut viņu sapņu pasaule būtu realitāte – tur viss ir sakārtots pa plauktiņiem, tomēr tas “viss” ir grūti īstenojams. Viņas ir bezpalīdzīgas romantiķes – lai arī cik daudz slikta un neīsta redzētu citu attiecībās, Zivis vienmēr cerēs atrast savu īsto, spēcīgo laimi. Pārvērtējot cilvēkus, viņas bieži vien nonāk pie nepareizajiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru