Interesanti: Ko par tavu personību atklāj tavi smiekli

Klukstoši smiekli

Šādu cilvēki grūti nosaukt par atvērtu un atbrīvotu. Drīzāk jau pretēji: viņam ir lērums dažādu kompleksu, daudz trūkumu un arī ienaidnieku. No tāda subjekta var sagaidīt, Dievs vien zina, ko. Ja ar šādu cilvēku izveidojas konfliktsituācija, viņš bez kavēšanās nodemonstrēs savus “zobus un nagus”.

Ķiķināšana

Šie smiekli atklāj romantiski noskaņotu cilvēku, kam dzīve patiesībā ir gana drūma, bez jebkāda prieka. Viņam vajadzētu doties pārgājienā, sēdēt pie ugunskura un dziedāt dziesmas, slēpot vai peldēties jūrā, bet tā vietā viņš sēž birojā un nodarbojas ar apnicīgām lietām. Taču stāties pretī liktenim un nomest “važas”, lai kaut ko mainītu, diez vai šis cilvēks spēs, jo arī tas prasa zināmu piepūli…

Pārāk skaļi, spiedzoši smiekli

Tie nekļūdīgi atklāj histērisku būtni, kurai ir nosliece no katras mušas uzpūst ziloni un sākt psihot niecīgāko sīkumu dēļ. Kolektīvā šādi smejošs cilvēks jūtas neveikli un klusībā baidās būt atstumts.

Sprauslāšana saujā

Tāda piemīt neuzņēmīgiem, neizlēmīgiem un kompleksu pārņemtiem cilvēkiem, kuriem ļoti grūti komunicēt ar citiem. Taču, piemeklējot viņiem pareizo pieeju, atklājas, ka šie cilvēki ir godprātīgi un pašaizliedzīgi.

Līdzeni, ne pārāk skaļi smiekli

Tā ir labi audzināta, inteliģenta cilvēka prerogatīva. Šāds cilvēks ir radis vienmēr kontrolēt sevi un savas emocijas. Viņš prot nodibināt izdevīgu draudzību, radīt par sevi patiesa un miermīlīga cilvēka iespaidu. Taču nereti aiz šīs maskas slēpjas augstprātīgs un egoistisks tips.

Pērkondārdoši smiekli

Tādi piemīt atklātiem, dzīvespriecīgiem, uzticamiem un visās dzīves jomās godīgiem cilvēkiem.

Skaļa zviegšana

Tādi smiekli atklāj dzīvespriecīgu, bezrūpīgu, apbrīnojami pašpārliecinātu cilvēku. Viņam neeksistē nekādi aizliegumi, viņš ne no kā nebaidās, ignorē normas un nosacījumus.

Velnišķīgi smiekli

Tādi piemīt enerģētiskajiem vampīriem, un tie ļoti kaitina apkārtējos. Bet pats galvenais – cilvēki, kas tos dzirdējuši, pēc tam jūt stipru nogurumu.

Smiekli kā zāles

Tādu svarīgu cilvēka būtības īpatnību kā smiekli bez uzmanības nav atstājuši arī dziednieki. Viņi pierādījuši, ka smieklu ietekmē organismā izdalās viela, kas pēc savas iedarbības pielīdzināma alkoholam. Tā atslābina, uzlabo garastāvokli, vairo ticību sev un laimīgai rītdienai, bet atšķirībā no degvīna vai vīna nenodara veselībai nekādu kaitējumu. Secinājums ir viens: lai atbrīvotos no kaitēm (fiziskām un dvēseliskām), biežāk un vairāk jāsmejas.

Ja nav iemesla jautrībai, smiekli “jālieto” tāpat kā zāles.

Pērkondārdīgi smiekli (ne mazāk kā 10 minūtes dienā) palīdzēs uz visiem laikiem aizmirst bezmiegu, depresiju un galvassāpes. Bet skaļa zviegšana (ne mazāk kā 10 minūtes dienā) atbrīvos no lāsta un noskauduma.
Kāds no senatnes dziedniekiem teicis: “Kad parastie līdzekļi vairs nepalīdz, atliek ārstēties ar smiekliem.” Tāpēc – smejieties no sirds un skaļi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru