Interesanto rakstura īpašību horoskops – ar ko unikāla ir katra Zodiaka zīme?

 

Lauva

Interesanti, ka Lauva spēj būt tik dažāda vienlaicīgi. Lauva tiek uzskatīta par ļoti radošu zīmi, un šis radošums tieši izpaužas spējā mainīties, jeb radīt kaut ko jaunu. Lauvu vienmēr interesē kaut kas vēl, viņai reti kad ir gana ar to, kas ir, nevis mantkārības pēc, bet gan interesantuma dēļ. Visas aizraušanās Lauvas dzīvē ir tieši tāpēc, lai būtu interesanti. Šī zīme pati būtu raksturojama ar vārdu interesanti.

Jaunava

Šī Zodiaka zīme ir interesanta ar savu spēju apkopot un šķirot, kārtot, izmantot informāciju. Ja varētu salīdzināt, tad Jaunava būtu kā vislielākās ietilpības cietais disks. Šī informācija palīdz Jaunavas prātam ģenerēt jaunas idejas, izdarīt secinājumus un pieņemt lēmumus. Un visiem jau tā prāts strādā, tikai Jaunavai šis process ir tik meistarīgs, ka viņa nekad nejutīsies nonākusi bezizejas situācijā. Un šādi bieži jūtas cilvēki, kuru prāts nav tik apzināts.

Svari

Šai Zodiaka zīmei ir nepieciešamā elegances, saprātīguma un emocionalitātes proporcija, lai dzīves laikā patiešām sasniegtu savu „nulles punktu” vai pilnīgu harmoniju, uz kuru Svari, caur savas dzīves līdzsvarošanu, arī tiecas. Tā nav zīme, kura viegli pieņems krasus lēmumus, tas ir vairāk stāsts par to, kā būvēt un pārbūvēt torni no jau esošajiem klucīšiem. Un tas arī ir interesantais par Svariem- mācīties, kā jebkuru situāciju vai lietu padarīt, ieriktēt, sarunāt tādu, kādu Svari vēlas to redzēt.

Skorpions

Šai zīmei interesantums slēpjas tās dzīvības enerģijas apjomā. Tas, ar kādu enerģiju Skorpions var kaut ko darīt, ir patiesi unikāli. Skorpioni ir kā dimanti, kuri rodas tikai liela spiediena rezultātā, un tad kad radušies, tos vēl dzīve slīpē, lai sasniegtu pilnību. Un šis dimantu rašanās spiediens ir tāds pats, kā Skorpiona attīstības princips, ka caur grūtībām viņš atrod, iepazīst un apzinās sevi. Un, jo vecāks Skorpions kļūst, jo vairāk grūtības pārtop par priecīgām situācijām.

Strēlnieks

Interesantais šajā Zodiaka zīmē ir viņu nezūdošā ziņkāre. Ja Strēlnieks nesasniedz vienu mērķi, viņš uzreiz meklē nākamo. Strēlnieks nekad nestāv uz vietas- tas vienkārši ir pretdabiski. Tomēr, ja psiholoģiska rakstura iemeslu dēļ, viņš tomēr sāk stagnēt, tad tas var izvērsties nopietnā depresijā. Strēlniekam ir jāiepazīst, jāuzzina, jāiekaro, jāsasniedz, lai viņš justos labi par sevi.

Mežāzis

Parasti viņus raksturo kā uz karjeru tendētus cilvēkus, taču tās ir tikai sekas jeb iekšējās sajūtas izpausme materiālajā dzīvē. Mežāži ir diez gan emocionāli, viņu emociju intensitātes ziņā. Līdz ar to, tā kā viena no pamatsajūtām ar ko piedzimst Mežāzis, ir atbildības sajūta. Un tas nozīmē, ka viņi saprot to, ka neviens cits viņu vietā neko nedarīs. Viņš pat īsti netic veiksmei, bet gan drīzāk darbam. Un tas ir interesanti, jo ir jau arī cilvēki, kuriem viss labi, taču viņi tikai tic un vienmēr arī kaut kā izšmauc caur adatas aci.

Ūdensvīrs

Visinteresantākais par šo Zodiaka zīmi ir tas, kā tikai un vienīgi viņa pati var kļūt par šķērsli savā ceļā. Ūdensvīri vienmēr izdomās ļoti loģiskus argumentus, lai attaisnotu, atbrīvotu paši sevi no uzdrīkstēšanās. Ir teiciens, ka visu var paveikt, ja vien ļoti grib. Un Ūdensvīri vienkārši negrib, jo kā var gribēt kaut ko, nezinot, vai tas tiešām tā arī būs? Un tāpēc viņi filosofē, lai atrastu to, kas var radīt šķēršļus, nesaprotot, ka tieši šī attieksme ir vienīgais šķērslis. Visu taču var dabūt gatavu, ja ļoti grib. Bet, ar katru jauno, izfilozofēto šķautni šai lietai, noplok arī griba. Un šajā gadījumā, griba nav mērķtiecība. Ja Ūdensvīram ir mērķis, viņš to sasniegs, bet kā lai nosprauž mērķi, ja nevar zināt, kas tur beigās notiks?

Zivis

Šī Zodiaka zīme ir vienīgā, kura var „aizpeldēt” tad, kad tuvojas kaut kas, ko negribas risināt. Tas ir tiešām interesanti, jo Zivis tik labi jūt to situāciju, ka tādējādi, var to kontrolēt. Līdzīgi kā teicienā, ka, ja tu gribi uzvarēt pretinieku, tad iepazīsti viņu. Zivis zina, ka principā jau vienalga par pārējiem, es jau varu darīt tā, kā gribu un tiešām ticēt, ka tā ir OK. Un paradoksālākais, ka viss arī ir OK, jo Zivis vienkārši izstaro enerģiju, kurā nav konflikta. Viņām pašām ir labi ar savu prasmi manevrēt starp dzīves līkuločiem. Ja kādam kaut kas nepatīk, tad tā ir viņu problēma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru