Ir četri dvēseles radinieku tipi – pārliecinies, vai savu esi jau saticis

1.Dziedinošās dvēseles radinieks.

Ir draugi, kas ieradušies mūsu dzīvēs, lai mūs vadītu un sniegtu mums nepieciešamās zināšanas, mācības. Dziedinošo dvēseļu radinieki ir ar mums tieši tad, kad tas nepieciešams un tieši tā, kā tas ir nepieciešams. Šie dvēseles radinieki, draugi vada mūs dzīvē, lai mēs ietu uz priekšu, neskatīdamies atpakaļ.

2.Pagātnes dvēseles radinieki.

Šie dvēseles radinieki var būt tavi pagātnes mīlnieki vai dvēseles radinieki. Attiecības ar viņiem šķiet vieglas un patīkamas. Saikne rodas uzreiz, nekavējoties. Tev pat var šķiet, ka jūs esat bijuši draugi visu savu dzīvi. Un, lai arī cik ilgi jūs nebūtu tikušies, satikušies, jūs atkal esat kā perfektā saderība – laiks neko nespēj ietekmēt. Šai draudzībai ir lemts ilgt mūžību. Tu nekad nevēlēsies bēgt vai slēpties no šiem draugiem.. tas vienkārši šķistu nepareizi.

Šāda draudzība var šķist bezrūpīga, bet tā tikpat ļoti arī veido mūs. Tā iemāca, kā būt sev pašam, kā ticēt saviem spēkiem un spējām. Tu tiec pieņemts tāds, kāds esi, un tas ir brīnišķīgi.

3.Karmiskie dvēseles radinieki.

Arī šie dvēseles radinieki ir ar tevi vienoti caur pagātnes dzīvi. Saikne ir dabiska, dziļa, reizēm pat sāpīga. Tā iesaiste ego sāpes. Bet tieši šīs sāpes ir viena no idejām karmiskajām attiecībām – caur grūtībām un sāpēm mēs augam un mācāmies pārkāpt pāri visam, kas mūs spēj sāpināt. Mēs kļūstam spēcīgāki sevī.

4.Dvīņu liesmas radinieki.

Dvīņu liesmas strādā kopā, lai pārvarētu emocionālās un garīgās barjeras. Dvīņu liesmas var runāt stundām ilgi un viņiem nezudīs idejas, ko apspriest. Viņi domā līdzīgi, pabeidz viens otra teikumus, dabiski rīkojas kā pāris. Kad tu satiec savu dvīņu liesmu, šķiet, ka tu esi kļuvis pilnīgs jau no pašām attiecībām. Ne visi satiek dvīņu liesmu kā mīlnieku, bet tie, kam ir paveicies, izbaudīs attiecības pilnīgi visu savu atlikušo mūžu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru