Īsa pamācība – kā sadzīvot ar katru zodiaka zīmi? Lietas, ko NEKAD nedarīt!

Ikvienam no mums ir savs raksturs. Kādam tas ir ļoti smags, un pat neciešams, bet kādam – diezgan jauks un patīkams.

Taču, jāsaka, ka arī tiem, kuri ir apveltīti ar pūkainām sirdīm, ir savs pacietības mērs. Būtībā – ik vienam ir savs pacietības mērs. Skaidrs, ka Skorpionam un Aunam tas nav tik liels kā, piemēram, Vērsim. Taču šoreiz nesalīdzināsim zīmes!

Svarīgi atcerēties, ka katru zīmi kaitina kaut kas pavisam cits. Ja viens nevar izturēt, ka tualetes poda vāks nav nolaists, tad cits tādu sīkumu nemaz nepamana. Cilvēki ir dažādi, un dažādas ir arī zodiaka zīmes savā būtībā.

Šeit varētu diskutēt arī par tām zodiaka zīmēm, kuras nokaitināt ir ļoti viegli, bet kuras – teju neiespējami. Pie psihiski nelīdzsvarotām pieder Skorpions, Auns, Jaunava, Lauva un Dvīņi. Toties salīdzinoši mierīgi ir Svari, Vērsis un Zivis…. Kaut gan par Zivīm vēl varētu pastrīdēties!

Īsumā par to, kas šausmīgi kaitina zodiaka zīmes un par to, ko noteikti katrai no tām nevajadzētu nodarīt! Sekas ar katru gan būs dažādas, jo, kā jau iepriekš minēts – mēs neesam pilnīgi vienādi. Bet,savai drošībai un mieram, varbūt tomēr ir vērts ņemt vērā šos ieteikumus?

Horoskops ar nelielu devu humora!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru