Izvēlies vienu no šiem pielūdzejiem, un uzzini, ko tas vēsta par tevi kā sievieti!

2. Tev visvairāk piestāv “vīrieša-bērna” un “kompleksaina vīrieša” tips. Pati tu atbilsti “sievietes-mātes” tipam, kur galvenais dzīves uzdevums ir būt vajadzīgai visiem un vienmēr, tajā skaitā, kļūt par praktiski neaizstājamai savam vīram vai mīļotajam vīrietim.

Visu savu brīvo laiku tu centies veltīt sev tuvajiem cilvēkiem, kuri, kā tu patiesi pieņem, vienkārši nevar izdzīvot bez tavām rūpēm, gādību un aizsardzību. Aiz tavas uzticības, pacietības un pašaizliedzīguma slēpjas neapzināta vēlme pakļaut sev savus tuviniekus, un kļūt viņiem par nepārspējamu autoritāti.

Tādā veidā par tavu ideālo partneri var kļūt tikai tas vīrietis, kurš ar prieku pieņems sievietes dominējošo stāvokli ģimenē, un būs gatavs viņai pakļauties pat sīkumos.

Tādam raksturojumam atbilst divi vīriešu tipi: “kompleksainais vīrietis”, kurš ar prieku pieņems tavas rūpes un uzmanību, kā arī “vīrietis-bērns”, kurš sirds dziļumos sapņo var sievieti, kas spēj viņu pasargāt visās dzīves grūtībās.

3. Tu esi pašpietiekama un neatkarīga sieviete, tev ir pašai savs viedoklis par visām dzīves situācijām, tāpēc tev vispiemērotākais būs “neatkarīga vīrieša” tips. Vīrieši tevi uztver kā ļoti pievilcīgu, ambiciozu un pietiekoši nejauku sievieti, un tādas dāmas izraisa viņos nopietnas bailes.

Lielākā daļa vīriešu vienkārši nespēj būt tev piemēroti, jo nav pieraduši dot otrajai pusītei tik daudz brīvības, cik tev ir nepieciešams. Turklāt, neskatoties uz sabiedrībā valdošo uzskatu, ka vīrieši nevēlas nopietnas attiecības, patiesībā lielākā daļa no viņiem labprātāk izvēlas ilglaicīgas un nopietnas attiecības ar noteiktu atbildības līmeni.

Tomēr tev laimīgai dzīvei ir nepieciešamas maksimāli brīvas attiecības ar abpusēju cieņu pret privāto telpu un laiku. Tamlīdzīgas attiecības var izveidot tikai ar gudru, apķērīgu un neatkarīgu vīrieti, kuram ir tikpat mūsdienīgi uzskati par mīlas attiecībām.

Tas nebūt neizslēdz dažādas romantikas izpausmes, tomēr, šādās attiecībās galvenā saskarsme tomēr ir dzīves principu saskaņa.

4. Tā kā tu atbilsti tipam “sieviete-māsa”, tad tev visvieglāk būs atrast kopīgu valodu ar “vīrieti-bērnu”, kurš būs gatavs dalīt ar tevi visas dzīves situācijas. Tev ir ļoti svarīgi sajust, ka tev ar partneri ir kopīgas intereses un vienotība, kā arī sajust, ka viņš vēlas ar tev pavadīt pēc iespējas vairāk laika kopā.

Neapzināti tu centies vīrietim kļūt neaizstājama, parādot sevi gan kā mīļāko, kā arī labāko draugu, kas vienmēr ir gatavs nākt palīgā un sniegt padomu. No sava izredzētā tu sagaidi to pašu, bet mazākā apjomā.

Tamlīdzīgas attiecības var veidot tikai kopā ar “vīrieti-bērnu”, kurš atzīst tevī “māsu”, un visādi centīsies veicināt attiecību tālāku harmonisku attīstību. Daudz grūtāk tev būs izveidot jebkādas attiecības ar “neatkarīgu vīrieti”, kuram par visu ir savs personīgs viedoklis.

Tā kā, ja tu spēsi būt elastīga, un atzīt, ka brīvo laiku var pavadīt ne tikai kopā, bet arī atsevišķi, tad visai iespējams varēsi izveidot ilgstošas un izturīgas attiecības arī ar “neatkarīgu vīrieti”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru