Izvēlies vienu no trim gliemežvākiem un uzzini, ko tas atklāj par tavu personību

gliem

1.gliemežvāks

Ja izvēlējies šo gliemežvāku, tas nozīmē, ka esi pārcietis daudzas vētras un pieredze tevi darījusi gudrāku un stiprāku. Tu nēsā pārbaudījumu rētas, labi apzinoties, ka tām nav jābūt paliekošām. Gluži tāpat, kā nosēdumus uz gliemežvāka, arī rētas vari aizskalot projām. Tu esi jūtīgs un maigs pēc savas būtības, tādēļ tev nepieciešama aizsardzība no ārpasaules.

Pārliecinies, ka pavadi pietiekoši daudz laika vienatnē, lai atjaunotu enerģiju. Tev par labu nāks arī enerģētiska dziedināšana.

2. gliemežvāks

Šis gliemežvāks ir izteikti simetrisks, tu vēlies lai tavā pasaulē viss būtu pakārtots tev pa prātam – visam jābūt vienkāršam un sabalansētam, ja tā nav, tu ciet no pārlieku liela stresa un pārdzīvojumiem. Tev nepieciešams izveidot sarakstus, organizēt notiekošo un izveidot zināmu rutīnu. Visam vienmēr nav jābūt ideālam. Iemācies sekot līdzi dzīves straumei.

Skaties izcilības, nevis ideālisma virzienā, jo izcilību sasniegt ir daudz vienkāršāk un tā tevi darīs laimīgu.

3. gliemežvāks

Ja izvēlējies šo gliemežvāku, ir pienācis laiks palaist vaļā ko tādu, kam tavā dzīvē vairs nav nozīmes. Ja tu tiešām vēlies, tev izdosies mainīties. Tā ir izvēle, kuru vienīgi tu vari veikt – neviens to tavā vietā nespēj. Pat tad, ja tev šķiet, ka esi nonācis kalna pakājē, neatdod savu lemtspēju kādam citam. Ja ļausi citiem diktēt tavas dzīves noteikumus, viņi tevi vadīs pēc savām vēlmēm. Iespējams, ka tev jāsaka ardievas kādiem bērnībā iegūtiem stereotipiem vai aizspriedumiem. Iespējams, ka tev jāaizmirst  pagātnes kļūdas, jāpiedod sev, lai tu spētu virzīties tālāk. Tā vietā, lai runātu aiz mīlestības, iespējams, tu esi paudis savu rūgtumu, dusmas, skumjas vai aizkaitinājumu. Ļauj enerģijai vadīt vārdus un saki tos aiz mīlestības un no sirds.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru