Janvāra horoskops: Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida

AUNS

Tu būsi īpaši motivēts, lai sasniegtu savus mērķus. Taču, iespējams, ka ģimenes dzīvi atstāsi novārtā. Lai vai kā, tev netrūks atbalstītāju un līdzjutēju. Veiksmīgs mēnesis karjerai, šis ir laiks, kad paveiksi patiešām daudz, tomēr enerģiju tērē apdomīgi – nodarbojies ar patiesi svarīgām lietām!

VĒRSIS

Kā karjera un darbs, tā arī ģimenes dzīve Vēršiem janvārī būs īpaši svarīga. Kad vēlēsies uzsākt jaunus projektus un veikt dižas lietas, tuvākie cilvēki tevi iedrošinās un atbalstīs, kas rezultātā cels tavu pašpārliecinātību. Tomēr centies nebūt tik konservatīvs, bet gan mēģini pielāgoties dažādām pārmaiņām, kas tevi sagaida pavisam drīz…

DVĪŅI

Janvārī Dvīņi pie kārotā un cerētā tiks daudz ātrāk un veiksmīgāk nekā parasti, tas pateicoties planētu stāvoklim, tomēr, tas nenozīmē, ka uz lauriem sēdēt varēsi ilgi. Drīz vien parādīsies jaunas iespējas, kuras tev nebūtu ieteicams palaist garām. Svarīgas būs situācijas, kur jāpiekāpjas, un, lai cik ļoti to negribētos atzīt, šoreiz kompromiss būs jāmeklē tieši tev!

VĒZIS

Veiksies tur, kur nav iesaistīta nauda vai karjera, kaut arī pēc šīm lietām neizsakāmi tieksies. Šomēnes Vēžiem ieteicams nedaudz pievērsties nemateriālām vērtībām, piemēram, ģimenei un attiecībām. Mēģini sagādāt citiem prieku, un, tici vai ne, viss atnāks atpakaļ dubultā!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads sola ģimenes pieaugumu

LAUVA

Daudzas lietas mainīsies, tāpēc lielākā vai mazākā mērā nāksies mainīt arī savus nākotnes plānus. Iespējams, ka dažas Lauvas jutīsies kā no laivas izmestas, nesaprotot, ko turpmāk iesākt. Tomēr pamazām, pateicoties planētu izvietojumam, Lauvas saņemsies un kļūs izteikti dinamiskas un aktīvas. Liela loma būs spējai sevi motivēt! Nezaudē cerību!

JAUNAVA

Kaut arī karjera vairumam Jaunavu ir visai svarīga lieta, janvāri tomēr nāksies pievērsties ģimenes dzīvei un citām nemateriālajām vērtībām. Šoreiz tava neatkarība būs ierobežota, un kaut ko sasniegt izdosies tikai ar citu cilvēku palīdzību, tāpēc neatsaki, ja tā tev tiek piedāvāta!

SVARI

Emocionalitāte un ģimenes dzīve janvāra mēnesī Svariem būs visai neskaidra lieta. Iespējams garastāvokļa svārstības un neizlēmība, tāpēc šomēnes īpaša uzmanība būs jāvelta balansa un harmonijas meklējumiem. Tomēr, Svari daudz ko darīs ar lielāku apdomu, nesteigsies un ļaus atsevišķām lietām ritēt savu gaitu. Labs laiks, kad pievērsties fiziskām aktivitātēm.

SKORPIONS

Skorpioniem būs svarīgas gan attiecības, gan karjera, būs teju nošķirt, kura ir prioritāte numur viens. Daudz paveiksi, darbojoties vienatnē. Janvārī Skorpionu veiksmes un panākumu atslēga būs neatkarība – tā tik turpināt!

STRĒLNIEKS

Stabilitātes un miera vārdā nāksies būt īpaši tolerantam un piekāpīgam, it īpaši saziņā ar saviem tuvākajiem un mīļākajiem. Tomēr janvāris Strēlniekiem ir iespēju mēnesis, kas pavērs dažādus piedāvājumus. Svarīgi būs būt neatkarīgam, taču tai pat laikā arī neatlaidīgam. Šoreiz nemeklē ieganstus kaut ko nedarīt!

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies mīlestībā

MEŽĀZIS

Uzsvars būs uz emocionālā spēka meklējumiem un pareizas enerģijas izmantošanas. Netērē spēkus bezjēdzīgām nodarbēm, bet gan dari visu, lai mainītos un ķļūtu labāks! Cilvēki mēdz būt ļauni, šoreiz par ļaunu nenāks, ja vienkārši ignorēsi tos, kuri tevi ir sāpinājuši. Laiks atstāt sāpes aiz muguras!

ŪDENSVĪRS

Šis ir īstais laiks, kad ķerties vērsim pie ragiem un beidzot īstenot savas idejas. Sen esi gaidījis, lai spertu kādu drosmīgu, bet tai pat laikā arī izšķirošu soli. Šis Ūdensvīriem ir pozitīvu pārmaiņu laiks, kad 2017. gads iesāksies visveiksmīgāk! Svarīgāka kļūs ģimenes dzīve, taču tas, cik daudz laika tai veltīsi, būs atkarīgs no tevis paša. Izvērtē savas prioritātes!

ZIVIS

Zivis vairāk par visiem vēlēsies kaut ko jaunu un nebijušu, atstājot pagātni aiz muguras. Sabiedriskas aktivitātes var aizņemt ļoti lielu daļu tava laika, tāpēc pārliecinies, ka tas ir kas tāds, kas nesīs panākumus! Šomēnes koncentrējies uz to, kas tev patiešām patīk, nevis uz to, ko uzskati par pareizu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru