Janvārī dzimušie – raksturs, mīlas dzīve, veselība un veiksme

Viņi ir apveltīti ar stipru gribasspēku, turklāt viņiem vienmēr ir savs viedoklis, kurš parasti ir loģisks un argumentēts. Janvāri dzimušie nebaidās izteikt savas domas un viedokli arī plašākai auditorijai.

Mēdz būt stūrgalvīgi un pat auksti (gluži kā pats janvāra mēnesis). No viņiem iznāk lieliski skolotāji! Strādīgi, ar savu raksturu un viedokli. Viņi nebaidās no tā, ko apkārtējie varētu padomāt. Reizēm stūrgalvība ņem virsroku, bet tas atsevišķos gadījumos pat ir veselīgi. Viena no lietām, ko necieš – tikt komandētiem, jo viņi ir labāki līderi. Problēmas sākas tad, kad ir jāpakļaujas kaut kam vai jāseko instrukcijām, jo viņi ir pieraduši visu darīt pa savam.

Janvārī dzimušie cilvēki ir mazliet piesardzīgāki un apdomīgāki brīžos, kad jāuzsāk attiecības ar kādu citu cilvēku. Tomēr, tiklīdz viņiem kāds iepatīkas, janvārī dzimušie būs ļoti uzstājīgi, lai viss notiktu. Šajā mēnesī dzimušie ir visperversākie. Gultā viņi ir īsti mežoņi. Attiecībās viņiem prātā mēdz iešauties tik trakas idejas, ka partneris ir teju jāpierunā, lai kaut ko tādu izmēģinātu. Tu neiebilsti būt pirmais, kurš kādam parāda un iemāca kaut ko jaunu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru