Horoskops janvārim: nauda, mīlestība, karjera – veiksmīgās dienas katrai zīmei!

Noskaidro savas janvāra veiksmīgākās dienas, kad zvaigznes ir nostājušās tev par labu, un arī sliktās dienas, kad būtu ieteicams būt piesardzīgākam!

Katrai zodiaka zīmei ir savs kalendārs, kurā atzīmētas dažādas lietas. Lūk, to skaidrojums!

Mēness zīmju harmonija

Šodien dienā Mēness zīme atrodas saskaņā ar tavu zodiaka zīmi. Šajā dienā ir augstāka iespējamība uz emocionālu saskaņu, labu garastāvokli, patīkamu saskarsmi attiecībās ar sievietēm un bērniem. Mājās valdīs saticība un patīkama komforta sajūta.

Saules zīmju harmonija

Šodien Saules zīme atrodas saskaņā ar tavu zodiaka zīmi. Kopumā šis laiks būtu lietderīgi jāizmanto, lai pieņemtu sevi un novērtētu savas labās īpašības, tāpat jānovērtē tas, cik daudz enerģijas tu ieguldi attiecību veidošanā un uzturēšanā, tas attiecas arī uz attiecībām ar autoritāriem cilvēkiem un vīriešiem. Šajā laikā koncentrējies uz fizisko spēku un pašapliecināšanos.

Merkūra zīmes harmonija

Šodien Merkūra zīme atrodas saskaņā ar tavu zodiaka zīmi. Vispārīgā ziņā šis ir piemērots laiks lai īstenotu radošas ieceres, izprastu citus un tikt saprastam. Merkūrs gādās par rakstveida un mutvārdu komunikācijas labvēlību, kā arī sekmēs mācīšanos, ceļošanu, mācīšanu. Kopumā šis ir labvēlīgs laiks dažādu iesniegumu, pieteikumu un eksāmenu pildīšanai.

Veneras zīmes harmonija

Šodien Veneras zīme ir harmonijā ar tavu zodiaka zīmi. Tas nozīmē, ka šajā laikā tu gūsi papildus pievilcību, tāpat veiksies mīlestībā un attiecību veidošanā. Šis ir laiks, kad ieteicams veikt skaistumkopšanas pasākumus, lai vairotu prieku pašam par sevi un saņemtu komplimentus kā romantiskā tā sociālā līmenī.

Marsa zīmes harmonija

Šodien Marss atrodas saskaņā ar tavu zodiaka zīmi. Šajā laikā tu enerģētiskā līmenī jutīsi atbalstu no citiem cilvēkiem kā arī īpašu apstākļu labvēlību. Marsa ietekmē paaugstināsies dzīvīgums, sāncensības gars, fiziskās spējas, pašpārliecinātība, personiskā iniciatīva kā arī seksuālā enerģija.

Esi zvaigzne!

Tavā zīmē šobrīd atrodas Mēness un tas nozīmē, ka ir pienācis tavs brīdis starot. Izrādi iniciatīvu, mēģini ko jaunu, šis ir labs laiks, lai veiktu pārmaiņas izskatā vai koptēlā. Ļauj izcelties savai personībai – padari to pamanāmu.

Naudas lietas

Mēness ir tavs privātais finanšu sektors. Ja vien citi rādītāji neliecina pretēji, šis ir labs laiks, lai parūpētos par naudas lietām un to sakārtošanu.

Piesaisti!

Mēnesim atrodoties tavā romantikas un baudas sektorā izrādi savu jautro pusi, ja šādi rīkosies pastāv liela iespējamība piesaistīt to, ko tu vēlies iegūt.

Uzvedies kārtīgi!

Mēness atrodas tavas reputācijas sektorā. Citi cilvēki noteikti ievēros tavu rīcību, tieši tādēļ vajadzētu rīkoties pēc iespējas prātīgāk. Šajā laikā koncentrējies uz darba jautājumu risināšanu.

Lieliska iespēja

Tava valdošā planēta šajā laikā veido īpaši labvēlīgus apstākļus ar citām planētām. Šis ir laiks, kad tev tiks dotas brīnišķīgas un nebijušas iespējas sakārtot tās lietas, par kurām visvairāk raizējies. Centies nepalaist garām iespējas, ko šajā laikā sniedz dzīve! Ķer iespēju aiz astes vai paliec bešā.

Stress

Tavs valdošā planēta veido saspringtus apstākļus ar citām planētām. Lai arī šis ir aktīvs laika periods, tev jābūt piesardzīgam, nekādā gadījumā nevajadzētu pieņemt impulsīvus vai nepārdomātus lēmumus Šajā laika iespējami biežāki ķīviņi un domstarpības ar citiem cilvēkiem.

Priekšplānā mīlestība

Tava valdošā planēta veido īpaši labvēlīgus apstākļus ar mīlestības planētām. Šajā laikā tev tiek dota iespēja sakārtot esošās vai vaidot jaunas spēcīgas attiecības, piesaistot mīlestību un veiksmi.

PARAKSTS AR ZVAIGZNUTULKS.LV IR TIKAI ŪDENSZĪME!

AUNS

VĒRSIS

DVĪŅI

VĒZIS

LAUVA

JAUNAVA

SVARI

SKORPIONS

STRĒLNIEKS

MEŽĀZIS

ŪDENSVĪRS

ZIVIS

Avots: cafeastrology.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru