Janvārī dzimušie – raksturs, mīlas dzīve, veselība un veiksme

Pār Janvāri valda Saturns (pēc Zodiaka zīmes) un Saule (ņemot vērā, ka janvāris ir gada pirmais mēnesis). Šajā mēnesī dzimušie ir ļoti skeptiski un netic nekam, kamēr paši par to nav pārliecinājušies. 

Jūs nepieņemsiet nekādus lēmumus, kamēr nebūsiet pārliecināti par rezultātiem. Jūs esat ļoti piesardzīgi, Jums nepatīk spekulācijas un dažādi pieņēmumi. Jums piemīt analītiskā un filozofiskā domāšana, Jūs esat enerģiski, ambiciozi un uzstājīgi. Jūs esat ļoti centīgi un organizēti, taču bieži vien visu uztver pārāk nopietni.

Janvārī dzimušajiem pārsvarā ir ļoti maz draugu, Jūs esat vientuļnieki. Jūs nesaprot. Jūs esat neatkarīgi savās domās un rīcībā. Jūs tiecaties būt līderi. Jūsu priekšstats par skaistumu un to, kā būtu jāuzvedas, ir visnotaļ dīvains, tāpēc Jums ir diezgan grūti saprasties ar apkārtējiem. Jūs pievelk inteliģenti cilvēki.

VESELĪBA

Janvārī dzimušajiem var nākties saskarties ar varikozām vēnām un hemoroīdiem. Tāpat viņus var piemeklēt pārlieku liela nervozitāte, melanholija, uzbudināmība, reimatisms un dzelte.

LAULĪBA UN DRAUGI

Jūsu labākie draugi un laulību partneri ir dzimuši starp 21. decembri un 20. janvāri, 21. aprīli un 20. maiju, kā arī 21. augustu un 20. septembri, tāpēc savu dzīves partneri Jums vajadzētu izvēlēties no tiem cilvēkiem, kas nākuši pasaulē tieši šajā laikā. Tāpat Jums ir ļoti laba saderība ar tiem, kas ir dzimuši jebkura mēneša 17. vai 26. datumā.

Janvāra vīrs 

Viņš ir ļoti taktisks. Ar savi sievieti un ģimenes locekļiem apietas ar tādu pašu cieņu kā pret pārējiem. Viņš ir laipns un dāsns. Sniedz, nedomājot par to, ka kaut kas būtu jāsaņem atpakaļ. Viņam trūkst objektivitātes, ko sieviete var uztvert kā intereses trūkumu par viņu ģimenes dzīvi. Jūs rēķināties ar bērnu bezierunu paklausību. Ģimenē Jūs nevienam neuzticaties un vienmēr meklējat kaut kādas pazīmes, kas liecinātu par ģimenes locekļu nelojalitāti pret Jums.

Janvāra sieva 

Šī sieviete ir brīnišķīgs kompanjons – spējīga, inteliģenta, talantīga, viegli pielāgojas. Jums ir ļoti plašs interešu loks. Jūs esat ļoti labs cilvēks, tāpēc, visticamāk, labāk cietīsiet, nekā radīsiet situāciju, kas varētu padarīt nelaimīgus citus. Ņemot vērā, to, ka esat ļoti saprātīga un gudra, tiksiet arī pie tāda paša vīrieša, kas varēs izmantot Jūsu spējas savā labā.

LAIMĪGĀS DIENAS

Trešdiena, ceturtdiena un piektdiena.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Jūs būsiet laimīgi, ja apģērbā dosiet priekšroku pelēkajai, violetajai, purpura un melnajai krāsai.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Pērles, granāts, safīrs un mēnessakmens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru