Jaunavas mīlestībā; cilvēki ar augstiem standartiem

 

Jaunavu analītiskajam prātam piemīt izteikta tendence skenēt cilvēkus, tāpēc reizēm šīs zīmes pārstāvji to dara automātiski, īpaši to pat neapzinoties. Viņi to nedara speciāli, viņi vienkārši citādāk nevar! Protams, ka citiem šāda attieksme var šķist biedējoša, jo nevienam nepatīk būt “paliktam zem mikroskopa”, tomēr te būtu jāpiebilst tas, ka patiešām nopietnu un perspektīvu attiecību gadījumā Jaunavas var laboties.

 

Lasi vēl: JAUNAVA- mīlestība, attiecības, laulība; cilvēks, kurš nespēj nodoties savām jūtām!

 

Neskatoties uz Jaunavu gudrību un mūžīgo visa apkārtējā analizēšanu, iekšēji viņas ir diezgan infantilas. Tad, kad lieta nonāk līdz romantikai, šos zīmes pārstāvjus pārstāj interesēt visas pieklājības normas. Jaunavas nav tradicionālās “aplidošanas” piekritējas, viņām patīk likt lietā fantāziju un sagraut visus standartus, taču arī saldajā iemīlēšanās periodā viņas turpina analizēt, kas nozīmē to, ka Jaunavas partnerim ir jāiziet cauri veselam sarakstam ar svarīgiem kritērijiem.

tumblr_mdttfxt7ec1rgi8xvo1_500

Šī Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien mēdz būt intraverti un atvēršanās cilvēkiem viņiem parasti sagādā grūtības. Ir arī otra galējība – viņi var arī uzreiz visu izklāstīt, lai viņu partneris pēc tam nebrīnītos, ja kaut kas noiet greizi. Šīs galējības ir klupšanas akmens ilgtermiņa attiecībās. Vissvarīgākā Jaunavu īpašība – prasme uzklausīt un ieklausīties savā partnerī.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru