JAUNAVA: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Jaunava + Auns

Abiem šo zīmju pārstāvjiem piemīt liels enerģijas daudzums, kuru katrs tērē savām interesēm. Auns ir straujš un impulsīvs, turpretim Jaunava mēdz visu izanalizēt un pārdomāt, ar galvu pa priekšu nākotnē neskrien, viņam patīk, ka viss ir izplānots un savā ziņā arī paredzams. Auns atkal visur skrien ar saviem ragiem pa priekšu. Kaut arī viņi ir būtībā atšķirīgi, tomēr, ja spēs lauzt savus principus un piekāpties, šī var izvērsties par ļoti piesātinātu un kaislīgu savienību.

Lasi arī: Auna mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Jaunava + Vērsis

Šīs attiecības mēdz būt ilgstošas un harmoniskas, jo jūs viens otru papildināt. Abiem ir nepieciešamība pēc materiālā nodrošinājuma, tāpēc ir čakli un strādīgi. Parasti Jaunavas ir tās, kuras vēlas runāt par ļoti sarežģītām lietām, taču, ja Vērsis nevēlēsies iesaistīties sarunās par to, tad Jaunava var apvainoties. Arī guļamistabā starp jums valda laba saderība. Jaunava pat ir gatava samierināties ar Vērša ietiepību, lai tikai mājās valdību miers un saticība, spēj arī piekāpties un vienkārši māt ar galvu.

Lasi arī: Vērša mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm 

Jaunava + Dvīņi

Atbildīgā un parasti noslēgtā Jaunava pavisam citādi skatās uz mīlestību. Jebkam gatavie, pļāpīgie un nereti pat dramatiskie Dvīņi ir pilnīgs pretstats Jaunavai. Jaunavas bezjūtīgie novērojumi un ieteikumi, kurus viņa uzskata par godīgu atbildi, Dvīņiem var šķist ļauni. Jaunavas bezjūtīgie vārdi var viegli aizvainot, bet Dvīņus vai arī viņus var pārlieku nogurdināt Jaunavas pragmatiskais dzīvesveids.

Lasi arī: Dvīņu mīlestības un saderības horoskops

Jaunava + Vēzis

Kaisle un enerģija. Zemes zīme Jaunava ir visai saderīga ar ūdens zīmi Vēzi. Jaunavai grūtības sagādās Vēža izprašana visos līmeņos, jo viņš ir visai neparedzams un emocionāls, tomēr Jaunavai patiks viņa rūpes, gādība un uzmanība. Problēmu risināšana šai savienībai ir kas tiešām interesants – Jaunava ir analītiski domājošs cilvēks, toties Vēzis vadās pēc jūtām. Jaunavai būs jāiemācās mazāk kritizēt, jo Vēzis ir pārāk jūtīgs, visu ļoti ņemot pie sirds.

Lasi arī: Vēža mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Jaunava + Lauva

Jaunava vairāk koncentrējas uz saviem darbiem un panākumiem, izvēloties mazliet klusāku vidi, turpretim Lauva dod priekšroku uzmanībai, nereti arī uztraucas par apkārtējo cilvēku domām.

Jaunavu var nogurdināt Lauvas vēlme pēc atzinības un paslavēšanas. Jaunava ir ļoti izpalīdzīgs cilvēks, Lauva ar laiku to var sākt izmantot savā labā.

Gultā Jaunava būs sajūsmā par Lauvas kaisli, taču Lauva nejutīs to pašu, jo viņam Jaunava liekas pārāk pareizs un piedienīgs.

Lasi arī: Lauvas mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Jaunava+ Jaunava

Lielākā problēma šajās attiecībās varētu būt vainas meklēšana otrā. Turklāt, seksam, pēc idejas, būtu jābūt bezgala kaislīgam un baudāmam, vai ne? Patiesībā, ja avi partneri ir tipiskas Jaunavas, tad visai ticams, ka viņiem būs nedaudz neērti runāt par savām fantāzijām un vēlmēm gultā – vismaz sākumā. Taču, no otras puses, viņi viens otru izjūt tik labi, ka liekas ka komunikācija šajā lietā pat nav nepieciešama.

Gudra un intelektuāla savienība, kas var veidot ne tikai romantiskas, bet arī draudzīgas biznesa attiecības.

Jaunava + Svari

Viņi nesaprot viens otra iekšējo dabu un domāšanu, taču Jaunava no Svariem var mācīties kļūt mazliet nosvērtāka un uz notiekošo neraudzīties ar tik kritiskām acīm. Svari Jaunavas dzīvē ienesīs balansu un harmoniju, kuras tai trūkst. Turklāt, iemācīsies mazāk raizēties par notikumiem.

Starp šiem cilvēkiem var izveidoties visai stipra intelektuālā saikne, taču viņiem būtu vairāk jādalās ar savām sajūtām un domām, jo būs grūti izprast otra jūtas un emocijas.

Jaunava + Skorpions

Šīs attiecības ilgtermiņā svaigas un aizraujošas padarīs tieši Skorpions, taču šajā savienībā visas viņu problēmas atspoguļosies tieši attiecībās. Kā Jaunavai, tā arī Skorpionam, var rasties vēlme kontrolēt attiecības. Vienam no viņiem vienmēr būs jāpiekāpjas. Skorpionu varētu nogurdināt Jaunavas konstantā čīkstēšana un problēmu saskatīšana sīkumos, Skorpions uz to visu raudzīsies daudz vieglāk un mierīgāk.

Viņiem vienkārši jāiemācās novērtēt vienam otru un izrunāt katru problēmu, nevis noklusēt un to krāt sevī.

Šiem cilvēkiem parasti ir dažādas intereses un gaumes, kas var izraisīt visai biežus konfliktus. Ikdienas dzīve var būt pasakaini laba, līdz viņi uzduras kādai problēmai, tad gan var sākties attiecību tumšā fāze.

Jaunava + Strēlnieks

Šī savienība parasti nebeidzas ar laimīgām un emocionālām beigām. Šim pārim būs jāpārvar vairāki šķēršļi, lai kaut kas attiecības izdotos. Daudzos gadījumos šajās attiecībās trūkst saprašanās un cieņas vienam pret otru. Tomēr, Strēlnieks Jaunavai varētu iemācīt atvērties un uz notiekošo raudzīties no cita saktu punkta.

Viņiem ir lieliska savstarpējā komunikācija, un viņiem ir daudz ar ko dalīties, taču tas savā ziņā var novest viņus no patiesi romantisku attiecību veidošanas. Nereti šī savienība labāk izdodas kā vienkārša draudzība, kurā viņi viens otru papildina.

Jaunava + Mežāzis

 Šie cilvēki ir kā uz viena viļņa, jo abi nekur nesteidzas un izbauda katru kopā pavadīto mirkli. Uz šo, salīdzinoši lēno, attiecību pamata, viņi izveidot patiesu mīlestību un uzticību, kas viņu savienību padara grūtāk šķiramu. Viņi viens otram dod pietiekami daudz laika, lai atvērtos un pierastu, turklāt vērīgi klausās viens otrā. Var gadīties, ka viņiem attiecības nav primārā lieta, šie cilvēki nereti koncentrējas uz darbu un karjeru, kas viņus padara par lieliskiem darba partneriem un biznesa draugiem.  Ļoti veiksmīga savienība, laimīga ģimenes dzīve.

Jaunava + Ūdensvīrs

Jaunava simbolizē visu, no kā Ūdensvīrs cenšas izvairīties – praktisku dabu, uztraukšanos par veselību un sīkumiem, kārtību, piezemētību. Iedomājieties, kāds Jaunavai var šķist Ūdensvīrs – bezatbildīgs, haotisks un nereālistisks. Lai tiktu pāri dažādiem šķēršļiem un risinātu problēmas, būs nepieciešama racionāla pieeja un komunikācija. Lielākajā daļā gadījumu, viņiem nav pietiekami daudz jūtu ķīmijas, lai pat uzsāktu attiecības, taču nav izslēgts variants par kādu kaislīgu dēku.

Jaunava + Zivis

Šai savienībai ir daudz šķēršļu, bet neizsakāmi kaislīga mīlestība. Viņiem būs jāatrod balanss starp jūtām, emocijām, garīgām vērtībām un loģisko domāšanu. Parasti, šī nav tā savienība, kas ir ilgstoša, jo viņi savā ziņā ir pārāk dažādi, taču, ja viņi pie tā strādās un mēģinās rast dažādus risinājumus, tad šī var izvērsties arī par laimīgu ģimenes dzīvi. Jaunavai būs jāsaprot, ka perfektu attiecību veidošana ar Zivīm, var neizskatīties tāda, kādu viņa bija cerējusi. Jums ir svarīgi nojaukt visas savas ilūzijas par ideālām attiecībām, lai nenāktos vilties.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru