Jaunava, Vērsis, Mežāzis – visgudrākās zīmes ar biznesa talantu

Bieži vien šo zīmju cilvēki ir ļoti tieši un atklāti, turklāt viņi ļoti retos gadījumos spēj atrast pareizos vārdus, kas kaut kādā veidā “mīkstinātu” viņu izteikto domu. Mežāži, Jaunavas un Vērši vienmēr saka visu patiesību tieši acīs, arī tādos gadījumos, kad tas kaut kādā veidā var satricināt viņu reputāciju. To, kas patiesībā notiek viņu dvēselēs, šīs stihijas pārstāvji neatklāj praktiski nevienam, jo viņi ir lepni un neatkarīgi. Tā viņi grib izskatīties arī apkārtējo cilvēku acīs, tāpēc reti kad dalās savos pārdzīvojumos un bažās.

savra

Šīs stihijas pārstāvji bieži vien piekopj mērenu un mazkustīgu dzīvesveidu. Viņi ļoti ātri pierod pie mājām un ģimenes, tāpēc viņiem ļoti svarīgs ir mājas pavards. Lai veidotu ģimeni, šīs stihijas pārstāvjiem būtu vēlams izvēlēties partneri no Ūdens vai Zemes stihijas pārstāvjiem. Tā varētu būt lieliska savienība, kurā abi partneri viens otru vienmēr atbalstīs. Šo zīmju pārstāvji var pastāvēt līdzās arī citu stihiju zīmēm, taču tikai pie konkrētiem apstākļiem. Attiecībās ar Uguns stihijas pārstāvjiem Zemes zīmju pārstāvjiem nāksies ierobežot savu emociju uzplaiksnījumus, tas pats būs arī ar Ūdens stihiju zīmēm.

 

Lasi vēl: 12 Zodiaka zīmju pāri, kas savā starpā ir vissaderīgākie

 

Zemes stihija visvairāk izpaužas tieši Mežāžos. Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēju sasniegt savus mērķus, bet Jaunavām piemīt biznesa iemaņas un praktiskums. Viņas vienmēr zina, kas notiks rīt un pieturas pie viena konkrēta plāna. Vērsis pirmajā acu uzmetienā var šķist ļoti mierīgs, taču tieši šī īpašība viņiem palīdz sasniegt nospraustos mērķus, jo līdzsvara zudums var izpostīt visus viņa plānus.

lejupielade

Zemes stihijas pārstāvjiem piemīt vairākas priekšrocības: patstāvība, strādīgums, piesardzība, pragmatisms, uzticamība un spēja vienmēr stingri stāvēt uz savām kājām. Pie trūkumiem varētu pieskaitīt šīs rakstura iezīmes: rupjību, nespēju iziet uz kompromisiem, alkatība, spītība, bieža melanholija un nespēja domāt radoši.

3202e513ff5159a4bcd60594c167598e

Mežāžiem, Jaunavām un Vēršiem vislabāk būtu dzīvot tuvāk zemei, respektīvi, optimālākais variants varētu būt lauku māja. Nav ieteicams dzīvot daudzdzīvokļu māju augšējos stāvos, tātad – jo tuvāk zemei, jo labāka izvērtīsies viņu dzīve!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru