Jaunavas raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, ar ko atšķiras pirmās, otrās un trešās dekādes Jaunavas!

Ja jūs piedzimāt laikā no 24. augusta līdz 1. septembrim

Būdami Zemes stihijas pārstāvji, jūs smagi strādāsiet, lai sasniegtu visu to, ko dzīvē vēlaties. Ar jūsu augsti disciplinēto un loģisko prātu, jums vislabāk strādāt un veidot karjeru jomā, kur ir nepieciešama mērķtiecība, spēja pievērst uzmanību detaļām un praktiskam pielietojumam. Jūs esat ļoti patiesi un uzticami. Ja uzskatāt, ka darbs ir darīšanas vērts, jūs to paveiksiet ar vislabāko sirdsapziņu. Jūs esat lieliski darbinieki, jo jūsu darba ētika ir vienkārši ideāla, turklāt tās dēļ tiekat augstu cienīti. Attiecībās esat ļoti uzticīgi, lojāli un neatkārtojami. Jums ir ļoti dāsna daba, tādēļ esat ārkārtīgi mīļi un iecietīgi pret tiem cilvēkiem, kas jums ir dārgi. Jūs ļoti bieži nostādāt citu cilvēku vajadzības daudz augstāk par savējām, jo esat ārkārtīgi piesardzīgi un uzmanīgi pret viņiem.

Ja jūs piedzimāt laikā no 2. septembra līdz 11. septembrim

Jūs esat mierīgi pat vislielākajās stresa situācijās, esat praktiski un disciplinēti, turklāt neapstāsieties, kamēr nebūsiet izdarījuši darbu kā nākas. Jums ir ļoti fantastiskas organizatoriskās prasmes, turklāt lieliski spējat motivēt arī cilvēkus sev līdzās, deleģēt un pārliecināt viņus. Tas padara no jums lielisksu priekšniekus vai vadītājus. Jums ir spēcīgs gribasspēks un mērķtiecība padarīt visu un visus labākus – tajā skaitā arī jūs pašus. Jums vienkārši nepatīk lietas, kas nav perfektas. Visas Jaunavas ir perfekcionisti, bet no viņiem visiem tieši jūs esat visizteiktākie. Jūs sagaidāt un pieprasāt no citiem perfekcionismu, jo paši tādi esat. Bieži nākas vilties, jo no cilvēkiem ne vienmēr iespējams to sagaidīt. Esat ļoti diplomātiski un taktiski – īsti brīvie gari. Jums uzticētie noslēpumi vienmēr būs drošībā.

Ja jūs piedzimāt laikā no 12. septembra līdz 23. septembrim

Jums labāk patīk viss, kas jums ir skaidri zināms vai pazīstams, tādēļ vislabāk jūtaties ar saviem ieradumiem un rutīnisko dzīvi. Jums nepatīk atrasties uzmanības centrā, labāk dodat priekšroku otrā plāna tēlam. Jūs esat atturīgi saistībā ar savu domu un jūtu stāstīšanu citiem, taču brīdī, kad jūtaties cilvēku klātbūtnē droši un mierīgi, varat arī mazliet atslābt un atļauties pastāstīt kaut ko mazliet vairāk. Jums ir mākslinieciska daba, kuru jūs atrādāt savā ārējā izskatā, ģērbšanās stilā un mājokļa interjerā. Jums patīk justies komfortabli, taču vienlaikus arī moderni. Jūsu radošā daba jums var nākt par labu, ja meklējat darbu par mākslinieku, mūziķi, dizaineri vai arhitektu. Jūs esat ļoti jūtīgi un savu spēcīgo emociju dēļ varat tikt vadīti. Jums ļoti viegli padodas kādu mīlēt, taču jūs varat tik pat viegli tikt ievainoti. Jums ir ļoti svarīgs tas, ko citi par jums domā. Jūsu jutīgums skar arī jūsu mīlestību pret skaistumu, jo jums ir ļoti spēcīga acs uz mākslinieciskiem nopelniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru