Jautrs vai garlaicīgs? Uzzini, kāds tu esi, atbilstoši savai zodiaka zīmei!

5. Lauva

Pat tad, ja jums nav jautri, jums ir svarīgi, lai cilvēki domātu, ka jums patiesībā ir jautri. Jūs vēlaties būt tas cilvēks, kas tiek uzaicināts uz visām ballītēm – pirmais, kas tur ierodas, un pēdējais, kas dodas prom. Labi, varbūt ne pirmais, kas ierodas ballītē, jo tas izskatās izmisuma pilni un nožēlojami. Degoši ķermeņa šoti ar tekilu – kādēļ nē? Labi, jūs noteikti neprasījāt otrās pakāpes ķermeņa apdegumus, tādēļ mazliet piebremzējiet ar savu jautrības līmeni.

6. Skorpions

Būdami sarkasma karaļi, kuru dzelonis atrodas mēles galā, jūs bieži vien iegūstat savu jautrību, balstoties uz to, ka citi to jūsu dēļ pazaudē. Jūs pasakāt to, ko visi citi domā, taču baidās skaļi teikt. Tātad tiem, kas vēro no malas, jūs šķietat smieklīgs un jautrs, taču pavisam citas domas raisās tiem, kurus jūs tajā brīdī aizvainojat. Jūsu jautrība maksā citu cilvēku jautrību. Taču īstenībā esat nožēlojamas mazas meitenītes.

7. Ūdensvīrs

Jūsu zīme nes ūdeni, taču jums rodas nelielas problēmas alkoholisko dzērienu “pārnēsāšanā”. Jums jautrība saistās ar to, kāds izvērsīsies šis vakars. Jums galvenā ir vakara burvība. Gaismas virmošona visapkārt. Jūs cenšaties no nakts uzdzīves izspiest katru pilienu. Jums nakts ir jauna līdz pat rīta gaismai. Jums un jūs paši esat ārkārtīgi jautri līdz brīdim, kamēr piemeklē paģiras. Tad tas ir pilnīgi cits stāsts.

8. Zivis

Jūsu galvā vienmēr ir daudz jautrāk nekā patiesajā pasaulē visapkārt. Balstoties uz jūsu garastāvokli, kas mainās ik pa piecām minūtēm, jūs vai nu alkstas ballītes, vai arī izmisīgi vēlaties būt vieni. Reizēm jūs varat būt arī ballītes un vakara nagla – ar nosacījumu, ja ballītē nav vairāk par pieciem cilvēkiem. Līdzko ballītē ir vairāk par pieciem cilvēkiem, jūs vienkārši vēlaties no visiem paslēpties.

9. Vērsis

Jūs esat tik uzmanīgi, ka reizēm nākas pat pabrīnīties, kā jums pietiek dūšas vispār elpot. Jūs vēlaties paēst ārpus mājas, bet nekad nevarat izvēlēties, kur tieši. Varbūt jums pasūtīt ēdienu mājās? Iespējams, ka jūs pat šovakar izietu ārā no savas mājas, ja jums nebūtu bail iekļūt ceļu satiksmes negadījumā. Jūs tāpat jūtaties mazliet saaukstējušies, tādēļ labāk palikt mājās un pagulēt – tas tā, drošībai. Visticamākais, ka tā ir alerģija, bet ja nu saaukstēšanās? Turklāt, ja jūs izdomāsiet doties uz ballīti, ja nu kāds ielies kaut ko jūsu dzērienā?

10. Vēzis

Jūs esat nabaga kautrīgie vientuļnieki – ļoti ieturēti, ļoti pareizi, ļoti pieklājīgi… Citi teiktu, ka pat pārlieku saspringti vai nonervozējušies. Jums nepatīk ceļot uz jaunām vietām, baudīt jaunus ēdienus vai iegūt jaunas emocijas. Jums nepatīk drāma, kā rezultātā zaudējat ārkārtīgi daudz jautru brīžu, jo drāma bieži vien iet roku rokā ar jautrību. Pat tad, ja jūs tiešām pavadījāt ļoti labu laiku, neviens nekad par to neuzzinās, jo jūs neko neizrādāt.

11. Jaunava

Ir mūki, kas pieņēmuši klusēšanas zvērestu visa sava mūža garumā, kuriem ir daudz jautrāk nekā jums. Jūs baidāties paši no savas ēnas, kas ir pilnīgi bezjēdzīgi. Pat jūsu ēna cenšas pēc iespējas biežāk no jums izvairīties, jo uzskata jūs par ārkārtīgi garlaicīgiem. Jūs vispār nepieņemat riskus. Jūs esat tradicionāli, konservatīvi, prati… un tik truli kā sviesta naži. Ja runa ir par jautrību, tad jūs tiešā vārda nozīmē esat jaunavas.

12. Mežāzis

Pat tad, ja kāds pie jūsu galvas turētu ieroci, jūs nespētu padejot, pateikt kādu joku vai sniegt komandu. Jūs vairāk baidāties par visu to, kas var noiet greizi, nekā par to, kas varētu no tā visa izvērsties patiešām labs. Praktiski un apdomīgi – jūs varat būt tik garlaicīgi, ka panākat krāsas lobīšanos nost no sienām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru