Kā atpazīt katras zodiaka zīmes pārstāvjus pēc ārējā izskata. Slavenību piemēri


Izrādās, ka katras zodiaka zīmes pārstāvjiem ir raksturīgas ārējā izskata pazīmes, kas piemīt tikai viņiem.

Salīdzini sevi, savus tuviniekus, draugus un paziņas ar zodiaka zīmju aprakstiem un uzzini, cik lielā mērā tie atbilst viņu izskatam!

Auns

kerija

Aunu viegli atpazīt pēc biezajiem matiem un spilgti izteiktajām, biezajām vai kopā virs deguna saaugušajām uzacīm. Mati var būt jebkuras krāsas, taču tiem vienmēr piemīt ļoti piesātināta nokrāsa, piemēram, spilgti blonda vai teikti tumša. Taču visbiežāk Auniem mati ir vara krāsā. Vispār rudi mati bieži sastopami starp šīs zīmes pārstāvjiem.

Tāpat Auns viegli atpazīstams pēc viņa izaicinošā skatiena un kvēlojošajām acīm. Ķermeņa uzbūve visbiežāk ir spēcīga ar attīstītu muskulatūru, kas ļauj Aunam būt labā formā līdz dziļam vecumam. Āda ir tumša vai sarkanīga.
Uz galvas vai sejas šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir dzimumzīmes, viena liela vai vairākas mazākas. Kustības Auniem ir asas un straujas, gaita apņēmīga.

Tipiski Auni: Žans Pols Belmondo, Eltons Džons, Meraija Kerija, Kristofers Lamberts, Selīna Diona, Aleks Boldvins, Stīvens Sīgals, Alla Pugačova, Karmena Elektra.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru