Kā izmantot pašam savu domu enerģiju veselībai un labsajūtai

Viss ir katra paša rokās

Speciālisti apgalvo, ka domu enerģija spēj ietekmēt ļoti daudzas lietas – sākot no veselības un beidzot ar likteni. Senatnē šīs zināšanas un prasmes tika uzskatītas par slepenām, pieejamām tikai atsevišķiem izredzētajiem. Mūsdienu pasaulē daudz kas mainījies, un ikviens savu domu enerģijas spēku var izmantot savām vajadzībām, organisma atveseļošanu ieskaitot.

Uzmanīgāk pavērojot, noteikti var pamanīt, ka mēs visi laiku pa laikam šo domu enerģiju arī izmantojam, tikai darām to neapzināti un ne vienmēr savam labumam. “Man, pat ļoti gribot, nekas nesanāks,” teiks kāds, un viņam patiesi arī nekas neizdosies.

“Bet es spēšu, es esmu spītīgs un neatlaidīgs,” teiks kāds cits un – panāks vēlamo. Doma ir enerģijas lādiņš, kas var būt gan ar pozitīvu (radošu), gan negatīvu (ārdošu) iedarbību. Novirzot savu domu pozitīvajā gultnē, mēs varam izārstēt slimības, izlabot likteņa kļūdas. Toties jebkura negatīvā doma pārtop par slimību vai zaudējumu grūtās dzīves situācijās. Šis fakts no cilvēka prasa tikai vienu – ievērot īpašu disciplīnu. Domas disciplīnu.

Organisms sevi ārstē pats

Veidojot cilvēka organismu, Radītājs (nav svarīgi, kādā vārdā katrs viņu sauc) nedomāja ne par tabletēm un mikstūrām, ne ārstiem: dabā tā visa vienkārši nav. Mūsu organisms pats ir spējīgs daudz efektīvāk ietekmēt atveseļošanās procesu nekā simtiem ārstu, jo pati daba to apveltījusi ar unikālām spējām – pašam regulēt savas funkcijas, pašam sevi atjaunot.

Lai tas notiktu, vajadzīgs tikai viens – atvērt pieeju slēptajiem resursiem. Un viens no visspēcīgākajiem resursiem ir nekas cits kā mūsu doma. Novirzīta vajadzīgajā virzienā, tā dod iespēju atgūt veselību, spēku un jaunību, jo domai, kā jau tas minēts, raksturīga īpašība īstenoties.

Sargiet enerģētisko kokonu

Sen nav nekāds noslēpums, un neviens to vairs arī neapšauba, ka katru cilvēku apņem enerģētiskais apvalks – gluži kā kokons nākamo tauriņu. Strīdi galvenokārt notiek par detaļām – šā kokona krāsu, formu, uzbūvi un citām mums maznozīmīgām lietām.

Parasti enerģētiskais kokons pats regulē organismam nepieciešamās enerģijas līmeni. Tas notiek uz elpošanas ritma izmaiņu, kustību aktivitātes un citu faktoru rēķina, jo dabā absolūti visam ir tendence tiekties atgriezties normas robežās.

Ja mēs nepieļautu nopietnus veselīga dzīvesveida pārkāpumus, nevērstu sliktās domas paši pret sevi vai citiem cilvēkiem, tad līdz pat mūža beigām, kad būs izlietoti visi atvēlētie resursi, būtu sveiki un veseli. Katra slimība ir bojājums mūsu enerģētiskajā apvalkā, enerģijas noplūde, tās vienmērīgas sadales traucējums kokonā.

Īpaši bīstamas mūsu veselībai ir negatīvas, ļaunas, pazemojošas domas un izteikumi pašiem par sevi – tas viss ļoti nopietni izjauc enerģētisko līdzsvaru. Tāpēc nekad nepazemojiet pats sevi, pat domās ne. Un nepieļaujiet arī negatīvas domas par citiem: viņu enerģija neizbēgami atgriezīsies pie jums, turklāt – kopā ar slimībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru