Kā pareizi nēsāt zelta un sudraba rotas, iesaka “Ekstrasensu cīņu” dalībniece

Neder stresa māktiem pilsētniekiem

Ekstrasense Jeļena Jasēviča neiesaka zelta juvelizstrādājumus nēsāt lielu pilsētu iemītniekiem, kuriem ir aktīvs, bieži arī stresa pilns dzīvesveids. Šādiem cilvēkiem zelts radīs papildu spriedzi.
Izrādās, ka cilvēks, kuru jau tā moka stress un pastāvīgs ārējs spiediens, kļūst vēl nervozāks zelta ietekmē. Cieš nervu sistēma, var attīstīties depresija, nomāktība un nervozitāte.

Savukārt cilvēkiem ar mierīgu, pat garlaicīgu dzīvesveidu zelts, tieši otrādi, ir pat ieteicams. Zelts dod spēku un piesaista veiksmi tikai tiem, kuri ir pietiekami mierīgi un līdzsvaroti.

Kāpēc nedrīkst kopā nēsāt zeltu un sudrabu?

Rotaslietu cienītāji bieži pieļauj vēl vienu nopietnu kļūdu – nēsā zeltu kopā ar sudrabu.

Jasēviča brīdina, ka šāds savienojums arī draud ar pārmērīgu enerģijas pieplūdumu un negatīvām sekām.

Zelts izstaro kustības un pārvērtību, pārmaiņu, spēka un varenības enerģiju. Tas rosina vēlmes, vajadzības un centienus.

Sudrabs, tieši pretēji, padara cilvēku līdzsvarotāku, mierīgāku un harmoniskāku.

Ja šie metāli sastopas, rodas disonanse. Cilvēkā sajaucas divas pretējas enerģijas, kas izraisa pilnīgu haosu. Nesāt zeltu kopā ar sudrabu kategoriski aizliegts, jo tas var izraisīt dažādas slimības, biežu garastāvokļu maiņu un neveiksmes darījumos.

Tāpēc vajadzētu pārdomāti izraudzīties rotaslietas, jo tām var būt gan pozitīva, gan negatīva ietekme. Izraugies rotas atbilstoši savam temperamentam un dzīvesveidam, tad arī ikviena no tām būs kā veiksmes talismans.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru