Kā pārstāt dzīvot bailēs un sākt justies spēcīgai, dzīvai un vērtīgai

Tev vienmēr piemitīs bailes, bet, kad tu sasniegsi stāvokli, kurā tās vairs nespēj tevi kontrolēt, notiks kaut kas maģisks. Tu sāksi justies dzīva. Nemiers mazināsies un tavs potenciāls palielināsies.

Vai bailes tevi kontrolē? Vai tās tevi attur darīt to, ko tu vēlētos vai neļauj tev būt tai, kas tu gribētu būt? Pirmais solis ir atzīt savas bailes un identificēt tās. Pēc tam nāks jautājums, kā tikt no tām vaļā.

Lūk, trīs padomi, kā neļaut bailēm sevi kontrolēt.

  1. Apzinies savas bailes.

Viss sākas ar apzināšanos. Domā par visām bailēm, kas traucē tev būt laimīgai. Vienkārši novēro tās. Kad tu to dari, saproti, ka bailes, pat ja šķiet ļoti spēcīgas, tomēr nav betona siena. Tām ir mazāka vara, nekā tev šķiet…

  1. Atzīsti, ka tev bail no konkrētām lietām.

Daudzi cilvēki zina, no kā baidās, bet neatzīst to, it īpaši sev pašiem ne. Šī pretestība tikai dos bailēm lielāku varu. Noliegšana nozīmē, ka tu bēdz no problēmas, tā vietā lai ar to cīnītos. Tikai tad, kad tu atzīsti, ka tev ir bail, tu vari sāk pret šīm bailēm cīnīties.

  1. Nolem, ka tev ir līdz kaklam apnicis baidīties.

Kādā brīdī tev vienkārši sāksies pieņemt lēmumu vairs nebaidīties. Jā, tu patiešām vari izvēlēties baidīties mazāk. Tas nenozīmē, ka tavas bailes pašas no sevis izgaisīs. Tu pati tās aizstumsi prom. Pavēro, kur bailes tevi dzīvē ved, un tad pieņem stingru lēmumu, ka vairs neļausi tām tevi vest tur, kur tu nevēlies.

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru