Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību. Trešais Visuma zelta likums

Mēs pat nenojaušam, cik lielā mērā maldāmies, kad sakām: “Būtu man nauda, es kļūtu pa īstam laimīgs”. Pievilkšanās likums darbojas precīzi otrādi: bagātība, veiksme un citi labumi cilvēkam sāk parādīties tieši tad, kad viņš jūtas patiesi laimīgs.

Citiem vārdiem, laimes sajūta spēj padarīt cilvēku ražīgāku, mērķtiecīgāku, uzņēmīgāku, pārliecinātāku, no kā tiešā veidā ir atkarīgs materiālo ienākumu pieaugums.

Izlasi arī pirmo zelta likumu: Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību. Pirmais Visuma zelta likums

Trešais likums. Nevis nauda atnes laimi, bet laime naudu

Bet atrodoties nomāktā stāvoklī, kļūt bagātam vienkārši nav iespējams, apgalvo speciālisti. Tāpēc sākumā nepieciešams tikt galā ar cēloņiem, kuru dēļ radies nospiests noskaņojums, un tikai likvidējot tos, sākt virzīties uz bagātību un labklājību.

Bagātība un labklājība sākas ar lielu sapni, atvērtu, spilgtu, bez jebkādām šaubām un bailēm. Jo sapņojot, mēs ne ar ko neriskējam, tātad varam sev atļauties neticamo.

Tomēr diemžēl vairākums cilvēku ierobežo sevi pat tajā tikai tāpēc, ka neredz, nespēj iedomāties, kādā veidā fantāzijas var kļūt par realitāti.

Speciālisti mierina: neviens no mums nevar izskaitļot ceļu uz panākumiem, vajag tiem vienkārši ticēt, un šī ticība kā magnēts pati piesaistīs panākumus.

Mārtins Luters Kings ir teicis: “Speriet pirmo soli un noticiet. Pat, ja jūs neredziet visu ceļu, vienkārši speriet pirmo soli”.

Lasi arī: Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību. Otrais Visuma zelta likums

Trīs galvenie “nekad”

1. Nekad nesaki “nekad”. Uz visiem laikiem no savas dzīves izslēdziet frāzes: “Es nekad netikšu vaļā no parādiem”, “Es nekad neatradīšu labu darbu” un tamlīdzīgi. Šīs frāzes ir spēcīgs šķērslis bagātībai un labklājībai.

2. Nekad neatliec naudu “nebaltai dienai”, citādi tu riskē to drīz sagaidīt. Labāk izmanto citu formulējumu: “Patīkamiem pārsteigumiem”.

3. Nekad nebariet sevi par neplānotiem tēriņiem un spontāniem pirkumiem. Jo tie ir porcija pozitīvu emociju, bez kurām naudas tērēšanas process zaudē jēgu.

Mūsu kultūrā nav pieņemts un pat tiek uzskatīts par nepiedienību demonstrēt laimi un priecāties laikā, kad citiem cilvēkiem viss neiet tik veiksmīgi.

Arī padomju laikos mūs ilgi pieradināja pie domas, ka laime dzimst sīvā cīņā, ka to var izpelnīties tikai ar smagu darbu. Tā vai citādi “laiks cīņai par laimi” ir aizgājis pagātnē, bet stereotipi palikuši.

Pētījumi liecina, ka materiālā labklājība nebūt nav laimes garantija. Var būt bagāts, bet dziļi nelaimīgs cilvēks. Un, kā rāda prakse – tieši otrādi – priecāties par dzīvi var bez acīmredzamiem iemesliem.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru