Kā tavs dzimšanas mēnesis ietekmē tavu seksuālo dziņu?

seasons

Kāda ietekmi tas atstāj uz tavu seksuālo dziņu? 

Jāatzīst, ka ne tikai mēnesis ietekmē tavu personību, bet arī citi faktori, piemēram, dzimšanas laiks, gads, tā brīža planētu izvietojums.

Uzzini, cik traks tu esi gultā, atbilstoši mēnesim, kurā esi dzimis!

Decembris

Ja esi dzimis šajā mēnesī, tad tava seksa dzīve ir visai spraiga un interesanta. Tev patīk eksperimentēt, un gulta nav izņēmums. Lomu spēle tev nudien varētu padoties un patikt, ja vēl līdz šim neesi to izmēģinājis. Ar tevi zem palagiem nekad nav garlaicīgi!

Novembris

Tu esi gatavs izmēģināt teju visu, arī tev patīk eksperimentēt. Tev patīk justies iekārotam, taču tai pat laikā tu iekāro arī savu partneri.

Oktobris

Šajā mēnesī dzimušie nemēdz steigties, bet gan pietiekami daudz laika un uzmanības velta arī priekšspēlei. Tu esi lielisks pavedinātājs, tāpēc nereti mēdz savu partneri nedaudz pakaitināt.

Lasi arī: Tavs dzimšanas dienas skaitlis – ko tas pasaka par tevi?

Septembris

Tev ir nepieciešama emocionāla saderība, lai pilnībā nodotos šai nodarbei. Kaut arī no malas neliecies kaislīgs, tomēr tu tāds esi. Savu trako dabu mēdz parādīt tieši gultā.

Lasi arī: Dzimšanas mēnesis un tava mīlas dzīve

Augusts

Ar tevi ir interesanti – tu vai nu mēdz būt ļoti dāsns un apmierini partneri pilnībā, vai arī esi ļoti savtīgs. Tu neesi īpaši laimīgs, kad tevi kāds gultā komandē.

Jūlijs

Arī tev ir nepieciešama stipra emocionālā saikne, lai to darītu un tam pilnībā atdotos. Tu parasti sniedz tādu baudu, kādu pats vēlētos saņemt. Tev svarīgi, lai ne tikai tu justos labi, bet arī partneris.

Jūnijs

Sekss pa telefonu, jaunas pozas… viss, kas ir kaut kas neparasts tevi uzrunā. Vīrieši izbauda arī kailu fotogrāfiju saņemšanu no partnera.

Maijs

Tu neesi tas cilvēks, kas gulēs ar kuru katru, tu esi izvēlīgs, un tev ir svarīgi justies ērti šī cilvēka sabiedrībā, vēl jo vairāk – vienā gultā zem vienas segas.

Lasi arī: Kā tavs dzimšanas laiks (pēc pulksteņa) ietekmē tavu raksturu!

Aprīlis

Ja kāds ir piesaistījis tavu uzmanību, tad tu esi teju neapturams. Gultā tu atdod sevi visu, tava devīze ir – visu vai neko!

Marts

Sekss ar tevi nudien ir kaislīgs, un emocionāls visos līmeņos. Lai atdotu sevi visu un justos labi, tev ir svarīgi, lai starp jums būtu garīga saikne.

Februāris

Sekss ar tevi ir aizraujošs, tomēr nereti tu mēdz emocionāli attālināties. Arī tu neiebilsti izmēģināt kaut ko jaunu un interesantu.

Janvāris

Tev prātā mēdz iešauties tik trakas idejas, ka partneris ir teju jāpierunā, lai kaut ko tādu izmēģinātu. Tu neiebilsti būt pirmais, kurš kādam parāda un iemāca kaut ko jaunu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru