Kā uzveikt bailes katrai no zodiaka zīmēm

 

Lauva Lauvām ir bail tikt par zemu novērtētām. Tu savas bailes izjūti brīžos, kad esi viens. Labākais, ko vari darīt ir identificēt savas bailes (es atklāts pret sevi) un centies bailes aizstāt ar pateicību par to, kas tev ir.

Jaunava Jaunavas vissmagāk cieš no bailēm par neizdošanos. Lai pārvarētu šis bailes, tev jāiemācās saprast un samierināties ar neveiksmēm un kļūdu pieļaušanu.

Svari Tu noteikti baidies no vientulības un nemaz to nezini, jo vienmēr atrodies cilvēku ieskauts. Turklāt, tu esi sērijveida monogāmists.

Skorpions Lai arī visvairāk tev bail no intimitātes, tu baidies arī no pamešanas un savas brīvības zaudēšanas. Tu piesaisti cilvēkus tikai tādēļ, lai tos atstumtu. Tev jāspēj samierināties ar pagātni, lai atbrīvotos no šīm bailēm.

Strēlnieks Strēlniekam ir paniskas bailes no slēgtām telpām, viņš nejūtas ērti sēžot “kastē”. Palīdzēs dokumentēšana. Gadu no vietas raksti par to, tu palīdzēsi sev atbrīvoties no bailēm un negativitātes, kura visu padara tikai sarežģītāku.

Mežāzis Mežāzim bail zaudēt kontroli pār notiekošo. Tev jāpārstāj kontrolēt visu, jo patiesībā, neviens no mums 100% nespēj visu kontrolēt, šādi tu citu acīs tikai izskaties pēc ar kontrolēšanu apsēsta cilvēka.

Ūdensvīrs Tev ir bail no jūtam, kuras pauž citi cilvēki, tomēr emocijas ir daļa no cilvēka būtības, tās mums palīdz savienoties ar citiem.

Zivis Zivis ir ārkārtīgi jūtīgas un viņām bail tikt sāpinātām. Lai cīnītos pret šīm bailēm, tev dziedinošā enerģija jāpārvērš mākslā. Esi radošs, apstrādā un izpēti saņemto informāciju.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru