Kā vislabāk dziedēt salauztu sirdi, atkarībā no tavas Zodiaka zīmes

Katrai zodiaka zīmei ir savas stiprās puses un vājības. Katrai ir atšķirīgas vajadzības, tādējādi atšķiras arī veidi, kā vislabāk cīnīties ar pasaules problēmām un sāpēm, ko sagādā attiecību izjukšana vai citādi salauzta sirds. 

Šajā rakstā uzzini, kā tev vislabāk tikt galā ar salauztu sirdi, atkarībā no savas zodiaka zīmes!

Auns

Tu ātri tiec pāri salauztai sirdij. Tev vislabāk strādā attieksme “ej un dabū!” Kad vienas attiecības beidzas, sāc aktīvi meklēt jaunu romantiku!

Vērsis

Lai atrastu jaunas attiecības tev jācenšas atbrīvoties no skumjajām domām, kuras joprojām tur tevi pie iepriekšējām. Necenties meklēt partneri, kas būtu līdzīgs iepriekšējam – atver savā sirdī jaunas durvis!

Dvīņi

Tev apkārt vienmēr ir iespējas, dažreiz tikai vajag paskatīties tuvāk. Skaties uz priekšu! Neļauj pagājušajām attiecībām piesārņot tavu sirdi un ietekmēt nākamās.

Vēzis

Tava emocionalitāte liek tev attiecībās mīlēt ļoti dziļi, bet tikpat dziļi arī ievaino tad, kad šīs attiecības beidzas. Lai tiktu tam pāri, tev jālolo sevī mīlestība pret sevi. Tu neesi vainīgs pie tā, ka attiecības mēdz neizdoties. Tu vienkārši esi pelnījis ko labāku.

Lauva

Tev piemīt tieksme gaidīt, kad pasaule pielāgosies tev tā vietā, lai pats pielāgotos apkārtnei. Atceries, ka vienmēr viss nenotiks pēc tava prāta, un tas ir normāli. Toties viss notiks tā, kā tam jānotiek, tāpēc centies neieslīgt rutīnā un skaties nākotnē ar cerībām!

Jaunava

Vislabākais veids, kā tikt pāri salauztai sirdij tev ir šāds: koncentrējies uz to, lai padarītu sevi laimīgu un pēc iespējas vairāk novērstu uzmanību no skumjām! Aktīvi aizpildi brīvo laiku, kamēr sirds ievainojums nemanot sadzīs.

Svari

Svari parasti jūtas nepilnīgi, ja viņiem nav otrās pusītes. Tomēr atceries, ka tev ir arī daudz draugu un tuvinieku – pievērsies viņiem, kamēr atrodi savu nākamo mīļoto!

Skorpions

Pēc izjukušām attiecībām tev var rasties vēlme kaut kādā veidā atriebties bijušajam partnerim. Nešķied laiku ar to – tas nedos neko labu ne tev, ne otram cilvēkam. Neviens no jums nav “vainīgs”, ka attiecības beidzās. Jūs nebijāt lemti viens otram, tāpēc tas, ka tās beidzās, ir pilnīgi normāli. Dodies dzīvē tālāk un neturi sevī nekādus aizvainojumus!

Strēlnieks

Tu pēc dabas esi ceļotājs. Tāpēc, ja tevi moka salauzta sirds – dodies piedzīvojumus, atklāj kādu jaunu nodarbi, lai kāda tā būtu! Aizrautība, ar kādu tu tajā metīsies, neatstās vietu nekādām negatīvām emocijām.

Mežāzis

Aizmirst par sāpēm tev vislabāk palīdzēs aktīva aizraušanās ar darbu vai hobijiem. Tas ir labi, taču tev vajag arī mazliet piebremzēt, lai izpētītu savas jūtas. Vienreiz ļauj sev izjust šķiršanās sāpes tā pa īstam, līdz kaulam – citādi tās sirds dziļumos turpinās krāties.

Ūdensvīrs

Pēc šķiršanās tev gribēsies gaidīt kādu citu, kas nāks un tevi izglābs no bēdām. Esi drosmīgs un mācies tikt galā ar savām problēmām pats. To tu vari izdarīt, sākot mīlēt sevi ar beznosacījumu mīlestību un apgūstot neatkarību no citiem cilvēkiem. Tu esi labs un mīlams – neatkarīgi no tā, ko saka citi!

Zivis

Viņi mēģinās izbēgt no sāpīgās realitātes, iedziļinoties grāmatās vai filmās, vai jeb kamā, kas viņiem liktu nedomāt par šķiršanos. Galvenais ir nesēdēt, rokas klēpī salikušam! Tu ne vienmēr vari būt no kāda atkarīgs, ir jāiemācās pabūt vienam!

Avots:

dzentlmenis

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru