Kādi ir plusi un mīnusi, satiekoties ar katru no zodiaka zīmēm

Dvīņi

Plusi: Tikties ar Dvīņiem nekad nebūs garlaicīgi. Viņi ir ļoti gudri, un ir arī lieliski sarunu biedri, kā arī viņi vienmēr nostādīs tavas vajadzības un sajūtas pirmajā vietā.
Mīnusi: Tā kā Dvīņi ir tik gudri, viņi reizēm var kļūt par visziņiem un netīšām mēģināt tevi pārspēt gudrībā. Viņi mēdz arī pārāk daudz domāt par lietām un nepamatoti apvainoties.

Vēzis

Plusi: Vēži pret tevi izturēsies kā pienākas, un varēsi uzticēt viņiem pilnīgi jebko. Vari izstāstīt visus noslēpumus, jo Vēži izceļas ar to, ka uz viņiem vienmēr var paļauties.
Mīnusi: garastāvokļa maiņas. Vienā brīdī viņi var būt priecīgi, bet nākamajā jau pavisam sadrūmuši. Aizmirsti par mēģināšanu prasīt, kas noticis, jo Vēža otrais vārds ir pašaizsardzība.

Lauva

Plusi: Lauvām piemīt daudz labu iezīmju – laba humora izjūta, spēja visu padarīt aizraujošu un jautru, un viņi ir arī ļoti izskatīgi. Kopā ar Lauvu tev būs vislabākās atmiņas.
Mīnusi: Lauvām nav raksturīga iejūtība attiecībā uz citu cilvēku sajūtām, un dažreiz viņas pat neapzinoties var izturēties neiecietīgi. Kad Lauvas kādu aizvaino, viņas nevēlas uzņemties atbildību par to.

Jaunava

Plusi: Jaunavas var būt vieni no jaukākajiem cilvēkiem, un vienmēr ņems vērā to, kā tu jūties. Jaunavu priekšrocība ir tā, ka viņas var būt arī ļoti nopietnas un pieaugušas. Viņām var uzticēties, jo Jaunavas vienmēr ieradīsies norunātajā laikā un vietā, un nekad tevi nepametīs vienu.
Mīnusi: Jaunavas mēdz būt pārāk jūtīgas, un, kad mēģini palīdzēt un likt viņām justies labāk, viņas var sākt apšaubīt tavu patiesumu.

Svari

Plusi: No visām zodiaka zīmēm Svari ir tie, kas vislabāk skūpstās. Viņiem padodas flirtēšana, un viņi liks otram justies pievilcīgam un starojošam.
Mīnusi: Viņi ienīst strīdēšanos, un tā vietā, lai pārtrauktu attiecības, to pasakot aci pret aci, Svari vienkārši pazudīs, un tu nekad neuzzināsi, kas īsti viņiem nepatika. Svari dažreiz ķircina līdz brīdim, kad tas jau kļūst ļoti kaitinoši.

Skorpions

Plusi: Savienība ar Skorpionu parasti ir ļoti dziļa un stipra, gan fiziski, gan emocionāli. Skorpioni pilnīgi visu dara ar degsmi un aizrautību, un tas pats attiecas uz randiņiem.
Mīnusi: Intensitāte var būt gan laba, gan slikta iezīme. Skorpioni var kļūt tik nopietni, ka tas jau ir apgrūtinoši un pat biedējoši. Ne visam ir jābūt ļoti nopietnam un melodramatiskam.

Strēlnieks

Plusi: Strēlnieki ir jautri, smieklīgi un dzīvespriecīgi. Šī zīme ir labi pavadīta laika iemiesojums. Viņi labprāt iegūst jaunu pieredzi un iepazīst jaunus cilvēkus.
Mīnusi: Viņus aizrauj viss jaunais, tāpēc var būt grūti palikt vienā vietā un uzņemties saistības. Strēlnieki mēdz sūtīt maldīgus signālus, tāpēc būs grūti saprast, kāda īsti ir tava pozīcija.

Mežāzis

Plusi: Tev nebūs jāuztraucas par to, vai Mežāzis būs uzticīgs, un uz viņu vienmēr var paļauties. Viņš negaidīs tavu dzimšanas dienu vai citus svētkus, lai ļautu justies īpaši, un vienmēr parūpēsies par ziediem un dāvanām, pat bez iemesla.
Mīnusi: Viņi var kontrolēt otru cilvēku un likt viņam justies apspiestam. Mežāži var sākt arī manipulēt, pat paši to neapzinoties.

Ūdensvīrs

Plusi: Viņš tevi vienmēr pārsteigs ar unikālām idejām. Ūdensvīrs vienmēr ir gatavs izmēģināt kaut ko jaunu, un, satiekoties ar viņu, vienmēr varēsi justies ērti un mierīgi, kā arī atklāt savu patieso dabu.
Mīnusi: Dažreiz Ūdensvīri pārāk daudz klausās savā prātā un pārāk maz sirdī. Viņiem ir grūti izrādīt emocijas, un ja viņi dnav situācijas noteicēji, tad dažreiz var kļūt agresīvi.

Zivis

Plusi: Zivis pilnībā tevi sapratīs. Viņas liks tev smieties līdz asarām, un būs ne tikai tava otra pusīte, bet arī labākais draugs.
Mīnusi: Zivis var būt ļoti jūtīgas un pat noslēgties sevī, nepaskaidrojot, kas no tevis teiktā vai izdarītā viņas sāpināja vai sadusmoja. Attiecībās var būt problēmas ar komunikāciju, un var rasties pārpratumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru