Kāpēc visi tik ļoti mīl Dvīņu zvaigznājā dzimušos? Šeit ir iemesli!

 

Dvīņi ir komunikācijas lietpratējs un viņam ne mazākās problēmas nesagādā pareizā ziņojuma nogādāšana kādam cilvēkam. Šīs zīmes pārstāvji visvairāk ir sajūsmināti par intelektuālām debatēm. Dvīņu pamatelements ir gaiss, to raksturo intelektuāls prāts un oriģināli uzskati. Dvīņiem piemīt spēja diskutēt par jebkuru tematu sākot ar politiku un beidzot ar maijpuķītēm. Dvīņi skatās uz lietām no dažādiem rakursiem, tieši tādēļ viņi no viena temata uz otru var pārmesties zibenīgā ātrumā.

Prasme runāt taču ir panākumu atslēga vairākās situācijās – tas mums palīdz gan tikt uz priekšu, gan izvairīties no visai neveiklām situācijām. Taču, nereti par pievilcīgu tiek uzskatīta arī laba humora izjūta. Dvīņi ir jautri un drosmīgi, viņi ar sev piemītošo īpašību kopumu visnotaļ vienkārši spēj sajūsmināt lieli auditoriju. Bieži vien viņi izrādās “melnā” humora cienītāji, kā arī sarkasma lietpratēji. Viņi norādīs uz tavam kļūdām un jūs varēsiet kopā par tām pasmieties, neuztverot to personiski.

Dvīņi it nemaz neiederas to cilvēku kategorijā, kuri dzīvē visu uztver bezgala nopietni! It nemaz ne! Tieši pretēji – viņš visu uztver ar nelielu humora devu, un ar savu pozitīvo attieksmi spēj iedvesmot arī citus. Ir taču labāk atrasties kompānijā ar kādu, kurš prot pasmieties, nevis ar kādu, kurš katru sīkumu uztver nopietni. Ne tā? Lieki piebilst, ka Dvīņi ne tikai prot lieliski sarunāties, bet atradīs kopēju tematu, ko apspriest, ar ikvienu – pat visklusāko cilvēku. Jūs būsiet pārsteigti, kā vislielākie introverti spēj atvērties tieši Dvīņu sabiedrībā.

Dvīņiem ir arī bezgalīgi plašs interešu loks. Daudzi gan domā, ka viņam ir vairākas sejas, līdz ar to – viņam uzticēties nevar, taču tā nebūt nav! Dvīņi ļoti ātri spēj pielāgoties attiecīgajai situācijai un pa cilvēkiem. Problēmas gan sākas tikai tad, kad pašam jāmēģina sevi atrast. Dvīņi vienmēr spēs palīdzēt citiem, uzklausot un dodot padomus, taču nereti paši sev to nespēj. Lai vai kā, tikai ar laiku Dvīņi kļūst par lietpratējiem, sniedzot arī sev pašu lielāko un vērtīgāko padomu, pēc kura tad viņam vajadzētu vadīties.

Dvīņi ir ideāli partneri, ja meklējat kaut ko pavisam citādāku, kaut ko, kas būtu pat nedaudz neticams un traks, jo šajā zīmē dzimušie tik tiešām mīl dažādus piedzīvojumus un avantūras. Vienu mēs varam garantēt – ar Dvīņiem nekad nebūs garlaicīgi, turklāt viņi nekad neatteiksies no traku ideju realizēšanas, neatkarīgi no tā, kāds būtu jūsu ieteikums.  Dvīņi ir sajūsmā par jauniem un daudzveidīgiem uzdevumiem, kuri liks iedziļināties nezināmajā. Pateicoties viņu zinātkārajam prātam, Dvīņiem piemīt neapturama vēlme izzināt jaunas lietas. Tieši tas paglābj šīs zīmes pārstāvjus no viņu lielākajiem ienaidniekiem: garlaicības un stagnācijas.

Dvīņi ir ļoti draudzīgi un saprotoši, tāpēc nevajadzētu baidīties šos zīmes pārstāvjus iepazīstināt ar saviem draugiem – viņi patiesi spēs iemantot viņu simpātijas visai īsā laika periodā. Viņi pat labprāt pieņems dažādus izaicinājumus, un, ja iepatikties taviem draugiem vai vecākiem ir viens no tiem, tad Dvīņi to labprāt pieņems un paveiks! Tiesa, Dvīņu draudzīgumu nevajadzētu pārprast – tikai tāpēc, ka viņš ar jums sarunājas un uztur sarunu, nenozīmē, ka viņš vēlas iekarot jūsu sirdi romantiskā veidā! Un otrajai pusītei nav iemesla palikt greizsirdīgai – tādi nu tie Dvīņi ir! Izteikti šarmanti un harizmātiski cilvēki!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru