LAUVA. Kāpēc Lauvas zvaigznājā dzimušie ir tik neizsakāmi lieliski cilvēki?

Šī zīmē, kā neviena cita, visvairāk cīnās par savas ģimenes vērtībām. Viņi tik tiešām ir uzticamāki par uzticamu! Pat pie iespējas kādu nodot, viņš to neizmantos un nemaz neiedomāsies darīt! Lauvām svarīga ir viņa ģimene un viņa vistuvākie un mīļākie cilvēki. Viņš vienkārši nespētu nodarīt kaitējumu tiem. Lūk, tā ir patiesa Lauvas sirds!

Jau no agrām bērnu dienām Lauvas parāda savas līdera dotības un tās vienmēr attīsta. Viņi pēc dabas ir ļoti talantīgi, tāpēc bieži vien Lauvām padodas viss, ko viņi mēģina paveikt! Tiesa, Lauvām nereti ir grūti atrast pašiem sevi, jo iespēju tik daudz, bet laika – tik maz! Neskatoties uz to, viņi dzīvē nekad nav zaudētāji!

Lauva vienmēr panāks savu, lai arī ko tas prasītu. Viņiem ir neizsīkstoša enerģija un gribasspēks būt vislabākajiem! Tā vien šķiet, ka viņiem iedalītas nevis 24 stundas dienā, bet gan daudz, daudz vairāk. Tas tā varēt likties, jo muļļāšanās un čammāšanās šīs zīmes pārstāvjiem it nemaz nav raksturīga! Gandrīz vienmēr viņu vislielākais palīgs ir viņš pats. Lauvam ir augsta pašcieņa un viņš vienmēr aizstāvēs to, kam tic, pat tad, ja pret viņu nostāsies visa pasaule. Viņam ir spēcīgs paštēls, kuru šīs zīmes pārstāvis vienmēr aizstāv. Ja tev nepieciešams drauga iedrošinājums, tad vienmēr vari uzticēties tieši Lauvai. Jo tieši Lauva tevi iedrošinās un motivēs. Un nevis ar tukšām runām vai garām sarunām, bet gan ar reālām darbībām un piemēriem! Ne velti tieši Lauvu draugi ir tik līdzīgi viņiem – vienmēr darbībā un kustībā!

Šai visai Lauvas darbībai nepieciešama enerģija un vēlme šo enerģiju ieguldīt patiesi svarīgās un nozīmīgās lietās. Taču viņam gandrīz vienmēr pietiek spēka un optimisma dažādās situācijās saskatīt labo. Lauvas ir dzimuši vasaras beigās, kad dzīve vēl ir bezrūpīga, laiks silts un daba – dāsna. Tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvji ir tik jautri un entuziastiski.

Lauvas tik tiešām ir dzimuši līderi, bet tie, kas ir tādi paši kā Lauva, viņa sabiedrībā var justies neērti un pat apdraudēti. Taču tas ir tikai pozitīvi, jo tieši Lauva, iedvesmojot citus, ar inerces spēku iedvesmo arī sevi. Piemēram, ja Lauvai lieliski padodas vadīt auto, bet viņa draugam, kurš arī ir liels līderis, tas nepadodas tik labi, tad tas draugs mēģinās attīstīt savas automašīnas vadītprasmes tik labi, lai brauktu tāpat vai vēl labāk par Lauvu. Lauvai, redzot šo lietu, rodas vēlme arī sevi uzlabot. Šeit gan nav runa par dažādu ātrumu pārsniegšanu, bet gan par prasmi labi braukt pat nepazīstamās vietās, ievērojot visas ceļa zīmes un ceļu satiksmes noteikumus. Taču, neskatoties uz to, Lauva, iedvesmojot savu draugu, beigu beigās iedvesmoja arī pats sevi. Kur vēl labāk, vai ne?

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru