Kad zodiaka zīmes vairs nemīl – lūk, kā katrs rīkojas, kad attiecībās ir zudusi mīlestība

Jaunava

Jaunavām patīk aprunāt un kritizēt. Viņu pedantisms bieži var kaitināt. Ja jūs dzīvojiet ar Jaunavu, jums vienmēr jāsper pirmais solis pretī viņai. To piesardzība var likt attiecībām kļūt vēsākām. Ja jūs izlietnē atstāsiet netīrus traukus, Jaunavas par to jūs zāģēs vēl stundām.

Svari

Jūs nekad neuzzināsiet Svaru patiesās domas par to vai citu jautājumu, jo tie vienmēr saka to, ko cilvēki vēlas dzirdēt. Lai ar Svariem vienotos par kādu lietu, tas var prasīt stundas. Tie ir apveltīti ar fizisku skaistumu un sagaida, ka arī jūs izskatīsieties neatvairāmi.

Skorpions

Skorpionu greizsirdība ir leģendāra – negaidiet, ka jums būs daudz draugu, ja esat kopā ar Skorpionu. Skorpioni bieži manipulēs ar jūsu emocijām. Tie ir ļoti noslēpumaini, tāpēc jūs par tiem zināsiet tikai to, ko viņaprāt jums ir jāzina. Pat strīdi par niekiem ar viņiem pārvēršas īstā karā.

Strēlnieks

Strēlnieki neprot klausīties un bieži vien pārtrauc otru pusvārdā. Ja jūs pastāvīgi nespēsiet viņus ar kaut ko ieinteresēt, tad tie zaudēs interesi arī par jums. Tie ir iedomīgi, tāpēc visu ko viņi domā, zina arī pārējie. Tie nemaz nav līdzjūtīgi un ļoti labi zina, kā nodarīt sāpes jums.

Mežāzis

Viņiem patīk visu kontrolēt, bet paši bieži vien uzceļ ap sevi sienu, caur kurai reti kurš var tikt cauri. Viņi ir darbaholiķi, tiem darbs vienmēr ir pirmajā vietā. Personīgajai dzīvei paliek tikai atlikušais laiks. Mežāžiem nepatīk spontanitāte, tie nav spējīgi uz neprātīgiem romantiskiem soļiem, tie nespēj saprast šādu lietu šarmu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri dzīvo savās fantāzijās un tamdēļ bieži savās domās ir kaut kur citur. Attiecībās ar ūdensvīru jūs jutīsieties kā students, bet viņš būs kā profesors. Jums būs jāklausās mūžīgas lekcijas no  mistera Visuzinošā. Jūs vienmēr zināsiet, ko tie domā, tomēr nekad neuzzināsiet, ko tie patiesībā jūt.

Zivis

Dažreiz ir sajūta, ka zivis nav no šīs pasaules. Tās grib ideālas attiecības un gaida, ka jūs gribēsiet dzīvot saskaņā ar viņu nereālajām cerībām. Viņi paši nesaprot ,ko no dzīves grib. Zivis ziedos savas vajadzības attiecību dēļ, bet vēlāk grauzīs jūs par to.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru