Kāda sajūta rodas, mīlot katru zodiaka zīmes pārstāvi

Vēzis

Vēzis tev liks justies kā siltu dūraiņu uzvilkšana. Sajūtas stipri atgādinās tās, kuras sajūtam sēžot pie iekurta kamīna un dzerot karsto šokolādi. Tā ir sajūta, ka tev blakus vienmēr ir cilvēks, kurš paturēs tavus matus brīdī, kad tev kļūs slikti. Vēzis liks tev sajust, ka katra diena ir vērtīga bagātība.

Lauva

Esot kopā ar Lauvu tu jutīsies tā, it kā sēdētu tronī. Sajūta stipri līdzinās tai, kad uzpūt sev pašas dārgākās un labākas smaržas vai raudāšana aiz prieka brīdī, kad pārlūko veco fotoalbumu. Lauva liks tev justies tā, it kā tu katru dienu būtu augstdzimušais.

Jaunava

Jaunava liks tev justies tā, it kā tu spētu izprast kādu ļoti sarežģītu problēmu. Sajūta ir tāda, kā iztīrot mājas netīrākos stūrus vai ziemā pikojoties un veļot sniegavīrus. Jaunava liks tev katru dienu uztvert nesteidzīgi un ar vienkāršību.

Svari

Svari liks tev justies tā, it kā jūs abi būtu klasesbiedri, kuri stundas laikā saskatās. Sajūta būs tāda kā ik rītu saņemot gardas brokastis. Kopā ar Svariem tu katru dienu dzīvosi brīvi, nezinot, kas ir stress.

Skorpions

Esot kopā ar Skorpionu sajūta ir tāda, kā pēc ilgstošas atrašanās karstā saunā izejot aukstumā vai ielecot atvēsinošā ūdenstilpnē. Šī sajūta atgādina sacenšanos acu piemiegšanā pēc iespējas kaislīgāk, tā atgādina došanos uz veikalu tādā apģērbā, kas būtu piemērots izlaidumam vai ballei. katra diena būs rūpīgs novērojums.

Strēlnieks

Strēlnieks liks tev justies tā, it kā katra diena būtu ceļojums karstā vasaras dienā. Šī sajūta atgādina mīļākās dziesmas dziedāšanu, kad tā tiek atskaņota radio vai safari apmeklējums. Strēlnieks liks tev katru dienu uzskatīt par jaunu piedzīvojumu, atklājot to, ko neviens cits nav spējis.

Mežāzis

Esot kopā ar Mežāzi tu jutīsies tā, it kā ziemā uz mēles ķertu sniegpārsliņas, būvējot mājiņu kokā, lai pēc tam tajā uzaicinātu savus draugus vai vecas grāmatas lappušu pāršķirstīšana. Mežāzis liks tev katru dienu dzīvot uzmanīgi un novērtēt dzīves patīkamos sīkumus.

Ūdensvīrs

Esot kopā ar Ūdensvīru sajūta ir tāda pati kā bildējot neona izkārtnes, vēlā vakarā dodoties uz veikalu, lai iegādātos čipsus vai iemīloties esot bezcerīgā situācijā, gluži kā dziedāt nakts vidū ar atvērtiem logiem. Ūdensvīrs noteikti padarīs tavu ikdienu daudz savādāku nekā līdz šim.

Zivis

Zivis tev liks justies tā, it kā tu glāstītu kaķēnus un kucēnus, ievīstītos siltā segā vai dzīvotu no civilizācijas tālu prom esošā mājā un pa logu vērotu krītam sniegpārsliņas. Zivis ļaus tev katru dienu baudīt relaksāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru