Kāda veida enerģiju tu piesaisti: lūk, kas tev palīdzēs atbrīvoties no negatīvām domām

Vai tu sāc dienu ar meditāciju?

Rīta lūgšana vai meditācija ļauj koncentrēties uz lietām, par kurām esam pateicīgi, izvirzīt mērķus un vienkārši dzīvot šodienai. Ar meditācijas palīdzību jau no paša rīta vari radīt pozitīvu enerģiju, kuras pietiks visai dienai.

Vai tev uznāk vēlme kontrolēt?

Lai arī kā mēs necenstos pārņemt kontroli pār visu, patiesībā visu nosaka kosmoss. Pretojoties dabiskajai plūsmai, varam tikai radīt stresu, kas, savukārt, ienes negatīvu enerģiju mūsu dzīvē. Jo ātrāk tu pieņemsi dzīvi tādu, kāda tā ir, jo ātrāk atradīsi mieru un atbrīvosi pozitīvās enerģijas plūsmu.

Lasi arī: Gaismas būtnes un gara enerģija, frekvence – uzzini, kā tas ietekmē tevi!

Vai tu pietiekoši daudz atpūties?

Mūsdienu sasteigtais un aizņemtības pilnais dzīvesveids reizēm neļauj atrast līdzsvaru starp nemitīgo kustību un atpūtu. Uz brīdi apstājoties, var labāk izprast sevi, sadziedēt un attīrīt ķermeni, kā arī rast jaunas un radošas idejas. Tāpēc atceries saplānot laiku tā, lai būtu vieta arī atpūtai.

Vai tu mīli sevi un pieņem tādu, kāds esi pašlaik?

Tas, kā jūtamies un ko runājam par sevi piesaista enerģiju, ko saņemam no citiem. Koncentrējies uz visām tām īpašībām, kas tev sevī patīk, un vari pat sastādīt sarakstu ar tām.

Ja atbildēji uz šiem jautājumiem, padomā, kādu enerģiju sev piesaisti un kā vari mazināt stresu, lai ļautu vaļu pozitīvām domām.

Lasi arī: 4 soļi, kā tikt līdz zemapziņas līmenim

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru