Kādas īpašības katru no zodiaka zīmēm padara par dēmonu


Katram cilvēkam ir sava tumšā puse, vienkārši daļa ļaužu neļauj tai izpausties, bet citi – tieši otrādi – aktīvi to izmanto. Un tomēr – pat visīstākajiem svētuļiem dažkārt gribas “norauties” un dot vaļu saviem dēmoniem.

Dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem piemīt katram savas tumšās rakstura iezīmes, par kurām mēs šodien jums pastāstīsim. Atkārtojam – mēs aprakstīsim tikai negatīvās iezīmes.

Auns

Mežonīgi un nežēlīgi pēc savas dabas, Auni nekad neapzinās visu savu agresijas spēku, kamēr nesastrādā nepatikšanas. Auni var būt ļoti noslēgti un ļauni, no kā cieš viņiem tuvie cilvēki.

Vērsis

Stūrgalvība un alkatība – lūk, Vēršu netikums. Vērši nereti visu dara tikai sev, pilnīgi nerūpējoties par apkārtējiem. Viņos mostas neveselīgs egoisms, kam nav robežu!

Lasi arī: HOROSKOPS: Tavas sirdi plosošākās personības iezīmes

Dvīņi

Dvīņi bieži grēko ar to, ka izpauž nepārbaudītu informāciju. Viņiem ir grūti glabāt noslēpumus, tāpēc vismaz pāris cilvēkiem viņi tos noteikti izstāstīs. Dvīņi mēdz būt bezjūtīgi, viņiem trūkst līdzjūtības.

Vēzis

Vēži ir pārlieku jūtīgi un ātri apvainojas, ar ko nereti sarežģī dzīvi apkārtējiem, jo viņiem nākas piemēroties. Tuviem cilvēkiem grūti veidojas attiecības ar Vēžiem, jo tie nekādi nevēlas noņemt rozā brilles.

Lauva

Pārliecināti par savu varenību, Lauvas neapzinās to, cik smieklīgi izskatās to cilvēku acīs, kuri viņus kaut nedaudz pazīst. Lauvām ir daudz netīru noslēpumu, tie cieš no nepilnvērtības kompleksiem un viņi pašapliecinās uz draugu rēķina, jo paši neko nav sasnieguši.

Jaunava

Jaunavas ļauj citiem cilvēkiem uztiept savu viedokli. Turklāt Jaunavām ir vienkārši maniakāla atkarība no tīrības un kārtības, ar ko viņas bieži aizkaitina apkārtējos. Trauksmainība mēdz būt par iemeslu problēmām attiecībās.

Lasi arī: HOROSKOPS: Lūk, kā tu pats bojā sev dzīvi!

Svari

Svariem piemīt neizlēmība un pastāvīgas šaubas, taču ne tas ir lielākais ļaunums. Visa būtība ir tajā, ka Svari uzkrāj sevī negatīvās emocijas, bet pēc tam izgāž uz savu “upuri”, ar ko burtiski iedzen viņu depresijā.

Skorpions

Viltīga, zinātkāra, agresīva un biedējoša zodiaka zīme. Viņi visur redz ļaunumu, tāpēc nereti saskaras ar neveiksmēm. Skorpioni ir izveicīgi manipulatori, kas bieži iegāž citus cilvēkus.

Strēlnieks

Strēlnieki grēko ar izlikšanos, šādi cenšoties noslēpt savu nezināšanu, bet dažkārt arī muļķību. Strēlnieki mēdz būt nepatstāvīgi un neinteresanti. Vēl viens grēks – nepastāvība.

Lasi arī: Biedējošas lietas, ko dara katra zodiaka zīme

Mežāzis

Mežāži tik ļoti mīl konkurenci, ka gatavi sadedzināt visus savā ceļā. Tā ir neveselīga vēlme iegūt līderpozīcijas. Mežāži bieži aizmirst baudīt dzīvi, kas pārvērš viņus par robotiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri izmisīgi cenšas atšķirties no pūļa, kas bieži ir nevietā. Šīs zīmes pārstāvji burtiski apjūk, kad viņiem blakus atrodas kāds izglītotāks un interesants indivīds.

Zivis

Kad Zivis izvēlas peldēt pa straumei, tas ne pie kā laba nenoved. Viņas ir nestabilas un pilnīgi nepiemērotas pastāvīgai dzīvei. Garastāvokļa svārstības kļūst par klupšanas akmeni saskarsmē ar citiem cilvēkiem. Pārliecība par savu nekļūdīgumu – vēl viens netikums.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru