Kādu partneri meklē katras zodiaka zīmes pārstāvis

Būtu feini, ja dzīve būtu līdzīga vienam romantiskam stāstam. Jūs varētu satikt savu sapņu cilvēku bez īpašiem šķēršļiem, un pēc tam kļūt laimīgi līdz mūža galam.

Diemžēl viss nav tik vienkārši, un atrast savu ideālo vai vismaz maksimāli saderīgo partneri mēdz būt problemātiski. Dažreiz mēs pat nemaz nezinām, ko meklējam. Kas par šo ir sakām astroloģijām, ņemot vērā jūsu zodiaka zīmi?

Auns

Jums ir nepieciešams cilvēks, kurš nebaidās no jaunā un kuram patīk konkurence visās dzīves sfērās, bet kurš pie tam ir arī piesardzīgs. Šis cilvēks jūs notur un liek padomāt, pirms jūs kaut ko sākat darīt. Un vēl tādam partnerim nevajag pievērst uzmanību, kad jūs pēkšņi pārņem dusmu un niknuma viļņi. Jūsu īstais izredzētais iedvesmos jūs lidojumam, bet pirms lidošanas vienmēr pārbaudīs jūsu spārnu gatavību.

Vērsis

Jums vajadzīgs tas, kurš ir pelnījis uzticību, nedalītu un bezierunu, jo šis brīdis jums ir īpaši svarīgs. Jūs ļoti ilgi sevi neatklājat, un jums patīk vērot, kā visi notikumi attīstās lēnām, dažreiz pat pārāk lēni, tāpēc jums ir vajadzīgs cilvēks, kurš virzās ātrāk par jums, bet ir holistiskāks un ar spēcīgākām morālajām vērtībām; toties diez vai jūs atradīsiet kopīgu valodu ar cilvēku, kurš ir pārlieku enerģisks un nervozs.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru